60 Hz laptopa 144 Hz monitör bağlamak

Her monitör HDMI ile 144 Hz'yi veremiyor dostum elimde 2 adet monitör var 1 ms 144 HZ biri DP ile sorunsuz verirken diğeri HDMI ile veriyor.
Hiç karşılaşmadım daha önce böyle bir durum ile, olasıdır tabi ki.

Forumun geneli DP kablo kullanıyor.
Ben de DP kabloya geçeceğim fakat bir türlü sipariş veremedim 😂 DP geçecek olma sebebim Nvidia kartların Hdmi üzerinden G-Sync aktive edemiyor oluşu. Yoksa HDMI ile bir sorun yaşamadım. Konuyu pek dağıtmak gibi olmasın ama önerebileceğiniz güzel, sorun çıkartmayacak 1.5mt civarı DP kablo var mıdır?

Hocam dediğim gibi bazen kilit oluyor. Normalde HDMI 1.3 ve üzeri 144 Hz verebilir. Deneyin.

Screenshot_20200617-012148.png

Ben de DP kabloya geçeceğim fakat bir türlü sipariş veremedim 😂 DP geçecek olma sebebim Nvidia kartların Hdmi üzerinden G-Sync aktive edemiyor oluşu. Yoksa HDMI ile bir sorun yaşamadım. Konuyu pek dağıtmak gibi olmasın ama önerebileceğiniz güzel, sorun çıkartmayacak 1.5mt civarı DP kablo var mıdır?

Pek bilgim yok ama bu kablo hakkında iyi şeyler duymuştum. ben hiç almadım monitörümün yanında gelen kabloyu kullanıyorum. DP

Yeni bir konu açar mısın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı