60 Hz LED TV ve 144 Hz Monitör Farkı

Ayrıca bu kadar parayı hak ediyormu?
Bu soruyu ben de baya bir süre sordum aldığımda değdiğini gördüm 750Ti için her oyunda yüksek ayarda yüksek fps alamayabilirsin ancak belli ayarları kısarak şimdilik 100 fps civarında oynarsın bazı oyunları ekran kartını upgrade ettiğinde asıl farkı anlarsın.

O zaman şuan için 60 fps sınırında oynayarak daha sonra güncel kart alırken monitörüde almak daha mantıklı.
Şuan eksiklerim zaten ram 4x4 olacak onu 1-2 ay içinde yapacağım, en geç 8 ay sonra ekran kartını yükseltirken monitörüde alırım.
750 ti de o devasa farkı göremeyeceksem şimdilik 1300 tl vermeye gerek yok.

Cevaplar için çok teşekkür ederim herkese.

Monitörümü 60 hz kullanıyordum. Acaba en son kaça kadar çıkar diye manuel olarak denedim. Şuan 75 hz'e çıktı. Arada ki fark 15 hz olmasına rağmen inanılmaz fark etti. 144 hz olan bir monitör hiç kullanmadım da görmedim de ama farkın devasa olacağını düşünüyorum. Alıştıktan sonra bırakılamayacağına eminim. Bir daha monitör alırsam kesinlikle 144 hz'den aşağı almayı düşünmüyorum. Tabi yanına da ona göre ekran kartı almazsan ağlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı