W WolfieMS Hectopat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 286 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #21 Talha murat dedi: Kardeşim sanki kötü bir şey miş gibi yazmışsın nasıl dedim yani akıcılık sanki kötü bir şey gibi . Genişletmek için tıkla... "Yüksek FPS" ve "Yüksek Akıcılık" nasıl olumsuz bir şey gibi geldi acaba?
Talha murat dedi: Kardeşim sanki kötü bir şey miş gibi yazmışsın nasıl dedim yani akıcılık sanki kötü bir şey gibi . Genişletmek için tıkla... "Yüksek FPS" ve "Yüksek Akıcılık" nasıl olumsuz bir şey gibi geldi acaba?
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.126 Çözümler 9 Yer Saratov 18 Ekim 2020 #22 Talha murat dedi: Kardeşim sanki kötü bir şey miş gibi yazmışsın nasıl dedim yani akıcılık sanki kötü bir şey gibi . Genişletmek için tıkla... Yani minecraft'ta bile yaşıyorum, 255 sabit FPS ile 1000 FPS arasında dağlar kadar fark var. CS:GO'da ise 160 FPS ( atıyorum ) ile 350 FPS arasında fark var, bunu ben hissedebiliyorum.
Talha murat dedi: Kardeşim sanki kötü bir şey miş gibi yazmışsın nasıl dedim yani akıcılık sanki kötü bir şey gibi . Genişletmek için tıkla... Yani minecraft'ta bile yaşıyorum, 255 sabit FPS ile 1000 FPS arasında dağlar kadar fark var. CS:GO'da ise 160 FPS ( atıyorum ) ile 350 FPS arasında fark var, bunu ben hissedebiliyorum.