60 Hz monitörü 75 Hz yapmak tehlikeli mi?

ARoolse

Hectopat
Merhaba ASUS VZ229 model bir monitör kullanıyorum. Monitör 60 Hz olarak gözüküyor. Bunu 75 yapmak ile ilgili çok video gördüm ancak bunun monitöre herhangi bir zararı olur mu? Veya ileride sorun yaşar mıyım? Çünkü elimde başka monitör yok.

Denemekten zarar gelmez. 75Hz yaptığında titreşim gibi sorunlar yoksa kullan olmazsa 70 dene. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Of yaka paça açık anlatım yapmış birde izlerken düşüyorum. @Recep Baltaş

Merhaba ASUS VZ229 model bir monitör kullanıyorum. Monitör 60 Hz olarak gözüküyor. Bunu 75 yapmak ile ilgili çok video gördüm ancak bunun monitöre herhangi bir zararı olur mu? Veya ileride sorun yaşar mıyım? Çünkü elimde başka monitör yok.
Aylardır yapıyorum, bir sıkıntısını görmedim.

Yavaş yavaş yükselterek yaparsan sorun olmaz. Monitörüne bağlı. Şu an kullandığım monitörde 1 Hz bile oynatamadım ama eski monitörümü 70 Hz yapmıştım. 1 veya 2 kademeli olarak yükselt. Titreşmeler görüntüde bozulmalar olduğunda bırak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı