Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Mart 2020 #11 CillianMurphy dedi: Ekran kartın ve işlemcin sağlamsa, oyunlarda farkı hissedersin. DP kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Ben 144Hz monitörümü HDMI ile bağladım. DP ile mi bağlayayım bende?
CillianMurphy dedi: Ekran kartın ve işlemcin sağlamsa, oyunlarda farkı hissedersin. DP kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Ben 144Hz monitörümü HDMI ile bağladım. DP ile mi bağlayayım bende?
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 19 Mart 2020 #12 Berk ync dedi: Ben 144Hz monitörümü HDMI ile bağladım. DP ile mi bağlayayım bende? Genişletmek için tıkla... 144Hz alabiliyorsan, DP'ye gerek yok. FreeSync veya G-Sync HDMI ile bazı monitörleri kullanabiliyorsun.
Berk ync dedi: Ben 144Hz monitörümü HDMI ile bağladım. DP ile mi bağlayayım bende? Genişletmek için tıkla... 144Hz alabiliyorsan, DP'ye gerek yok. FreeSync veya G-Sync HDMI ile bazı monitörleri kullanabiliyorsun.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.681 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 19 Mart 2020 #13 Berk ync dedi: Ben 144Hz monitörümü HDMI ile bağladım. DP ile mi bağlayayım bende? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne?
Berk ync dedi: Ben 144Hz monitörümü HDMI ile bağladım. DP ile mi bağlayayım bende? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne?