%60 klavyelerde F ve ok tuşları yok bu yüzden zorlanır mıyım bilmiyorum fakat küçük klavyeler çok hoşuma gidiyor. ne yapsam bilmiyorum .hot swap olması benim için önemli. Sizce ne yapmalıyım?
%60 klavyelerde F ve ok tuşları yok bu yüzden zorlanır mıyım bilmiyorum fakat küçük klavyeler çok hoşuma gidiyor. Ne yapsam bilmiyorum. Hot swap olması benim için önemli. Sizce ne yapmalıyım?
F tusları var FN basarak kullanıyorsun ok tusları da var bende 60 kullanıyorum 2 günde falan alıstım bundan sonra asla 100 klavye falan kullanamıyorum ama cok buyuk geliyorlar buyuk ihtimal bir klavye daha alsam oda 60 olacaktır eger seviyorsan alısmasıda cok zor degil deneyebilrsin.
O büyük özellikle NumLock'a sahip olan klavyelerden daha sade ve güzel duruyor benim gözümde. Tabii zevkler tartışılmaz. Ama F ve Ok tuşları kombinasyonlarla yapılabiliyor. Örneğin, F tuşları için sayı tuşu + FN tuşu ile yapılabilir.
%60 klavyelerde F ve ok tuşları yok bu yüzden zorlanır mıyım bilmiyorum fakat küçük klavyeler çok hoşuma gidiyor. Ne yapsam bilmiyorum. Hot swap olması benim için önemli. Sizce ne yapmalıyım?