%60 klavye alınır mı?

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
%60 klavyelerde F ve ok tuşları yok bu yüzden zorlanır mıyım bilmiyorum fakat küçük klavyeler çok hoşuma gidiyor. ne yapsam bilmiyorum .hot swap olması benim için önemli. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. %60 klavye kullanıyorum F ve Ok tuşları basit kombinasyonlarla yapılabiliyor. İyi ki %60 klavyeye geçmişim diyorum.

FN ile beraber kullanırsın biraz sürer alışman tabii ama alışında çok bir sıkıntın kalmaz sana kalmış nasıl hoşuna gidiyorsa.

%60 klavyelerde F ve ok tuşları yok bu yüzden zorlanır mıyım bilmiyorum fakat küçük klavyeler çok hoşuma gidiyor. Ne yapsam bilmiyorum. Hot swap olması benim için önemli. Sizce ne yapmalıyım?

F tusları var FN basarak kullanıyorsun ok tusları da var bende 60 kullanıyorum 2 günde falan alıstım bundan sonra asla 100 klavye falan kullanamıyorum ama cok buyuk geliyorlar buyuk ihtimal bir klavye daha alsam oda 60 olacaktır eger seviyorsan alısmasıda cok zor degil deneyebilrsin.

O büyük özellikle NumLock'a sahip olan klavyelerden daha sade ve güzel duruyor benim gözümde. Tabii zevkler tartışılmaz. Ama F ve Ok tuşları kombinasyonlarla yapılabiliyor. Örneğin, F tuşları için sayı tuşu + FN tuşu ile yapılabilir.

%60 klavyelerde F ve ok tuşları yok bu yüzden zorlanır mıyım bilmiyorum fakat küçük klavyeler çok hoşuma gidiyor. Ne yapsam bilmiyorum. Hot swap olması benim için önemli. Sizce ne yapmalıyım?

Alınır hocam VOOKA Trol Blue Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Tip-c Kablosu Beyaz - Fiyatı, Yorumları şu an bunu kullanıyorum tasarımı çok iyi ve şık duruyor hiç kaba değil hem masada az yer kaplıyor. Arkadaştada siyahı var 2 3 sendedir kullanıyo bi sorunu yok en son banada aldırttı🤓

FN ile beraber kullanırsın biraz sürer alışman tabii ama alışında çok bir sıkıntın kalmaz sana kalmış nasıl hoşuna gidiyorsa.

Ok tuşları wasd tuşlarında, bu sorun yaratır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı