Görkem Ötün
Hectopat
Merhaba, eğer bütçeye uyan ve 60% klavyeler için yapılmış olan bilek desteği varsa önerebilir misiniz? (vergilerle birlikte)
Bu bütçeye iyi bir şey imkansız hatta bilek destekli bir şey bile blamazsınız. 1k civarına çıkarsanız bunu önereyim:Merhaba, eğer bütçeye uyan ve 60% klavyeler için yapılmış olan bilek desteği varsa önerebilir misiniz? (vergilerle birlikte)
Klavye değil klavye için bilek desteği istedim. Biliyorum 600 tl ile klavye alınmazBu bütçeye iyi bir şey imkansız hatta bilek destekli bir şey bile blamazsınız. 1k civarına çıkarsanız bunu önereyim:
![]()
E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuÅları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam bugün o kadar sıcak ki kafayı yedim üstüne yarın matematik sınavım var kusura bakmayın. Adana'da yaşayanlara saygı duyuyorum.Klavye değil klavye için bilek desteği istedim. Biliyorum 600 tl ile klavye alınmaz![]()
İyi bir öneriymiş. Zamanınız için teşekkürler.Hocam bugün o kadar sıcak ki kafayı yedim üstüne yarın matematik sınavım var kusura bakmayın. Adana'da yaşayanlara saygı duyuyorum.
Böyle bir şey ilginizi çeker miydi? Boyutu uygun gibi duruyor.
![]()
KeysLand FEKER bilek istirahat için 60% 65% mekanik klavye IK65 deri kaymaz aksesuarları Fit GMK67 Anne Anne V65 Pro - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Konu biraz hortlamış gibi olacak ama @Görkem Ötün aldınız mı? Aldıysanız iyi mi? Plastik mi?
Almadım. Glorious bilek desteklerine bakabilirsiniz %90'ı falan plastik atılan bilek desteği.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.