Çözüldü %60 klavye ile ses nasıl ayarlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YagizRLL

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa %60 kullanıyorum FN + F5 yaparak müziği durdurabiliyordum lakin şu an da nasıl yapacağımı bilmemekteyim, klavyem Redragon K630.

Çözüm
İlk defa %60 kullanıyorum FN + F5 yaparak müziği durdurabiliyordum lakin şu an da nasıl yapacağımı bilmemekteyim, klavyem Redragon K630.
Bu klavyede medya tuşları bulunmuyor. Durdurma, başlatma, ses açma-kapama ve ses kısma-arttırma gibi ayarlar klavyedeki hiçbir tuşa atanmamış. Fakat bunun için birkaç program mevcut, halihazırda kullanmadğınız tuşları medya tuşu olarak atayabilirsiniz. Bkz;

Bu klavyede medya tuşları bulunmuyor. Durdurma, başlatma, ses açma-kapama ve ses kısma-arttırma gibi ayarlar klavyedeki hiçbir tuşa atanmamış. Fakat bunun için birkaç program mevcut, halihazırda kullanmadğınız tuşları medya tuşu olarak atayabilirsiniz. Bkz;

Çözüm
Bir keresinde yanlislikla kesfetmistim kitapciga bakarsam bulurum beklemenizi rica edecegim.

Yazmış olsalardı böyle saçma bir konuyu açma gereksinimi duymazdım hocam.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…