Çözüldü %60 klavye ile ses nasıl ayarlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YagizRLL

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa %60 kullanıyorum FN + F5 yaparak müziği durdurabiliyordum lakin şu an da nasıl yapacağımı bilmemekteyim, klavyem Redragon K630.

Çözüm
İlk defa %60 kullanıyorum FN + F5 yaparak müziği durdurabiliyordum lakin şu an da nasıl yapacağımı bilmemekteyim, klavyem Redragon K630.
Bu klavyede medya tuşları bulunmuyor. Durdurma, başlatma, ses açma-kapama ve ses kısma-arttırma gibi ayarlar klavyedeki hiçbir tuşa atanmamış. Fakat bunun için birkaç program mevcut, halihazırda kullanmadğınız tuşları medya tuşu olarak atayabilirsiniz. Bkz;

Bu klavyede medya tuşları bulunmuyor. Durdurma, başlatma, ses açma-kapama ve ses kısma-arttırma gibi ayarlar klavyedeki hiçbir tuşa atanmamış. Fakat bunun için birkaç program mevcut, halihazırda kullanmadğınız tuşları medya tuşu olarak atayabilirsiniz. Bkz;

Çözüm
Bir keresinde yanlislikla kesfetmistim kitapciga bakarsam bulurum beklemenizi rica edecegim.

Yazmış olsalardı böyle saçma bir konuyu açma gereksinimi duymazdım hocam.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı