Bu klavyede medya tuşları bulunmuyor. Durdurma, başlatma, ses açma-kapama ve ses kısma-arttırma gibi ayarlar klavyedeki hiçbir tuşa atanmamış. Fakat bunun için birkaç program mevcut, halihazırda kullanmadğınız tuşları medya tuşu olarak atayabilirsiniz. Bkz;İlk defa %60 kullanıyorum FN + F5 yaparak müziği durdurabiliyordum lakin şu an da nasıl yapacağımı bilmemekteyim, klavyem Redragon K630.
İlk defa %60 kullanıyorum FN + F5 yaparak müziği durdurabiliyordum lakin şu an da nasıl yapacağımı bilmemekteyim, klavyem Redragon k630.
Bu klavyede medya tuşları bulunmuyor. Durdurma, başlatma, ses açma-kapama ve ses kısma-arttırma gibi ayarlar klavyedeki hiçbir tuşa atanmamış. Fakat bunun için birkaç program mevcut, halihazırda kullanmadğınız tuşları medya tuşu olarak atayabilirsiniz. Bkz;İlk defa %60 kullanıyorum FN + F5 yaparak müziği durdurabiliyordum lakin şu an da nasıl yapacağımı bilmemekteyim, klavyem Redragon K630.
Bir keresinde yanlislikla kesfetmistim kitapciga bakarsam bulurum beklemenizi rica edecegim.
Bu klavyede medya tuşları bulunmuyor. Durdurma, başlatma, ses açma-kapama ve ses kısma-arttırma gibi ayarlar klavyedeki hiçbir tuşa atanmamış. Fakat bunun için birkaç program mevcut, halihazırda kullanmadğınız tuşları medya tuşu olarak atayabilirsiniz. Bkz;
![]()
sharpkeys - Windows'ta indir ve yükle | Microsoft Store
SharpKeys is a utility that manages a Registry key that allows Windows to remap one key to any other key. Included in the application is a list of common keyboard keys and a Type Key feature to automatically recognize most keyboard keys.apps.microsoft.com
Yazmış olsalardı böyle saçma bir konuyu açma gereksinimi duymazdım hocam.
Teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.