%60 Klavye nerede satılır?

Yurtdışı olmasına rağmen Türkiye Direkt Posta seçerseniz gümrükte takılma ihtimali ortadan kalkıyor ve sizin yerinize gümrük vergisi gibi işleri hallediyorlar. Üstelik kablosuz, hot-swappable ve tuşları çok güzel. Kendim de kullanıyorum 1,5 senedir; tavsiye ederim:
Hocam aynısını Amazon için de söylemişlerdi aldığım ürünü Amazon kargoları vergileri falan da ödedim ama işte takılmış. Banggood üzerinden daha önce alış veriş yapmadım. Buradan alsam kesin gelir mi diyorsunuz yani

TH66'ya bütçe yetiyorsa onu alın derim. Yellow Switch öneririm. Ducky almanızı tavsiye etmem eğer custom yapacaksanız.
Hocam bütçem yetiyor. Akko olanı alamadan önce de birkaç seçenek arasında kalmıştım bunlardan birisi TH66 modeliydi. Ancak o da yurtdışında satılıyor yurtiçinde bulamadım.

Hocam aynısını Amazon için de söylemişlerdi aldığım ürünü Amazon kargoları vergileri falan da ödedim ama işte takılmış. Banggood üzerinden daha önce alış veriş yapmadım. Buradan alsam kesin gelir mi diyorsunuz yani

Hocam bütçem yetiyor. Akko olanı alamadan önce de birkaç seçenek arasında kalmıştım bunlardan birisi TH66 modeliydi. Ancak o da yurtdışında satılıyor yurtiçinde bulamadım.
Ben 3 kere alisveris yaptim Banggood'dan. 9 kere de Aliexpress'ten yaptim. Her seferinde elime ulasti. Sans isi sanirim biraz da.

Ben 3 kere alisveris yaptim Banggood'dan. 9 kere de Aliexpress'ten yaptim. Her seferinde elime ulasti. Sans isi sanirim biraz da.
Dediğiniz gibi şans işi sanırım ve ilk alış verişimde şanssızlık yaşadım. Şimdilik yurt içi ürünlere bakıyorum ama keychron dışında birşey bulamadım pek. Sahibinden üzerinden ilanlara da baktım ama orada da iyi birşey yoktu. Keychron güzel duruyor ama fiyatı biraz fazla ve o kadar para verip ABS key gelmesi biraz saçma oluyor.

Hocam dün amazondan aldığım Akko 3068B Plus klavyenin iadesi yapıldı. Aliexpress üzerinden tekrardan aynı klavyeyi sipariş ettim. Bu klavyeyi tercih etmemin nedeni de ASA profile sahip olmasıydı. Umarım bir sıkıntı olmadan ulaşır. Tahmini teslimat olarak 9 Ekim yazıyor ama siz tecrübelisiniz daha iyi bilirsiniz bu süreyi aştığı oluyor mu veya daha erken gelme ihtimali var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı