Hocam aynısını Amazon için de söylemişlerdi aldığım ürünü Amazon kargoları vergileri falan da ödedim ama işte takılmış. Banggood üzerinden daha önce alış veriş yapmadım. Buradan alsam kesin gelir mi diyorsunuz yaniYurtdışı olmasına rağmen Türkiye Direkt Posta seçerseniz gümrükte takılma ihtimali ortadan kalkıyor ve sizin yerinize gümrük vergisi gibi işleri hallediyorlar. Üstelik kablosuz, hot-swappable ve tuşları çok güzel. Kendim de kullanıyorum 1,5 senedir; tavsiye ederim:
![]()
GAMAKAY TK68 Mekanik Klavye 68 Tuş Üçlü Bağlantı Kablolu Type-C / BT5.0 / 2.4G Kablosuz Alıcılı Gateron Anahtar XDA Profili PBT Tuş Kapakları Sıcak Takılabilir RGB Oyun Klavyesi
Yalnızca US$109.99, en iyi GAMAKAY TK68 Mekanik Klavye, kablolu Type-C, BT5.0 veya 2.4G kablosuz alıcılı 68 tuşlu üçlü mod bağlantı klavyesidir. Gateron anahtarı, XDA profili PBT tuş başlıkları, çalışır durumda değiştirilebilir RGB oyun klavyesi içerir. online satış mağazasını toptan fiyata...tr.banggood.com
Hocam bütçem yetiyor. Akko olanı alamadan önce de birkaç seçenek arasında kalmıştım bunlardan birisi TH66 modeliydi. Ancak o da yurtdışında satılıyor yurtiçinde bulamadım.TH66'ya bütçe yetiyorsa onu alın derim. Yellow Switch öneririm. Ducky almanızı tavsiye etmem eğer custom yapacaksanız.