%60 klavye önerisi

Bütçe
300-800

Zeяef

Megapat
Daha fazla  
Aklımda Kemove Snowfox 61 var. Hem yazılımı olan hem Dual (Bluetooth & kablolu), Red/Yellow Switch'li klavye bakıyorum. Hem dış görünüş hem fiyat açısından Gamekay MK61 çok cezbediyor ama yazılım yok. Kemove Snowfox'da Banggood'da şu anda Blue Switch var sadece Shadow versyonunda Brown ve Blue var. Bir yandan stoğa gelmesini de bekliyorum. Gamekay MK61'de optik Switch var galiba sadece aynı markanın optikleri ile değişim olabiliyor sonradan. İstediğim özelliklerde başka marka klavyelere de açığım.

Aklımda kemove snowfox 61 var. Hem yazılımı olan hem Dual (Bluetooth & kablolu), Red/Yellow Switch'li klavye bakıyorum. Hem dış görünüş hem fiyat açısından gamekay MK61 çok cezbediyor ama yazılım yok. Kemove Snowfox'da Banggood'da şu anda Blue Switch var sadece Shadow versyonunda brown ve Blue var. Bir yandan stoğa gelmesini de bekliyorum. Gamekay MK61'de optik Switch var galiba sadece aynı markanın optikleri ile değişim olabiliyor sonradan. İstediğim özelliklerde başka marka klavyelere de açığım.

MK61 yazılımı var ama yavaş çalışıyor diyenler çok arttı ben de almaya korkar oldum.

GK61 daha iyi bence aralarında 20 TL fark var. Ayrıca alırken BGRATON kodunu kullan 60-70TL indirim yapıyor. BT özelliği olan da RK61 var bildiğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı