%60 klavye önerisi

Hypn0s

Hectopat
Daha fazla  
Aklımda bu klavye var ama başka öneriniz var mı?

@Hypn0s GK61 yerine MK61 öneririm, GK61´in yenilenmiş ve pudding keycaps´li modeli. MK61 optik fakat. İlerde başka switchler takmak isterseniz optik almayın. Bu durumda da K61 öneririm. Pudding önemli değilse K61 öneririm yine. Stab´ları falan daha iyi.

MK61:

K61:

@Hypn0s GK61 yerine MK61 öneririm, GK61´in yenilenmiş ve pudding keycaps´li modeli. MK61 optik fakat. İlerde başka switchler takmak isterseniz optik almayın. Bu durumda da K61 öneririm. Pudding önemli değilse K61 öneririm yine. Stab´ları falan daha iyi.

MK61:

K61:

Merhaba, bahsettiğiniz klavyeleri inceledim. Özellikle MK61 modelini beğendim. Daha çok yazı yazmak için hangi switch'i önerirsiniz? Yellow v2 ve Brown switch arasında kaldım.

Daha çok basış hissiyatı ve keyifle yazı yazmak için kullanacağım.

Gk 61'i kullanıyorum. Sorunun varsa cevaplayabilirim.

NumLock Vs. olmaması seni rahatsız etti mi?
@Hypn0s GK61 yerine MK61 öneririm, GK61´in yenilenmiş ve pudding keycaps´li modeli. MK61 optik fakat. İleride başka Switch'ler takmak isterseniz optik almayın. Bu durumda da K61 öneririm. Pudding önemli değilse K61 öneririm yine. Stab´ları falan daha iyi.

MK61:

K61:

Puddingler garip görünüyor ama problem olmaz herhalde. Bu durumda GK61 ile mk 61'in farkı nedir?
Bu arada bütçeyi unutmuşum: 600

NumLock Vs. olmaması seni rahatsız etti mi?
Hayır, aksine üstteki tuşları kullanmak daha rahat geldi. Yazılımı üzerinden en çok kullandığım Delete ve Print Screen tuşlarını sağ shift'in altındaki tuşlara atadım. MK61 ile arasındaki farkı bilmiyorum ama ben pudding keycap sevmiyorum. K61'ı ise kasası %60 klavyeye göre büyük olduğu için tercih etmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı