Merhaba, şu an Redragon Kumara K552 kullanmaktayım fakat %60 klavye istediğim için değiştirmem gerekiyor.
G PRO superlight mouse ve G PRO X kulaklık kullanmaktayım sistemimde. Aklımda klavyeyi de G PRO alarak tam bir set yapmak vardı fakat G PRO klavye %60 formunda olmadığı için üzülerek elemek durumunda kaldım.
Biraz araştırma yaptığımda;
Rampage KB-R135 parvus modelini beğendim, uygun fiyatlı da olması ekstra olarak beni cezbetti. (Huano red Switch'leri varmış, çok bir bilgim yok bu konuda. )
Razer Huntsman mini mercury, red Switch ( 2-3 hafta içerisinde yurt dışına çıkacağım gideceğim ülkede 2000TL'ye yakın bir fiyata gelmekte beyazı. )
Klavyeden beklentim düşük gecikme değerine sahip olması ve %60 formunda olması. Beyaz renkte olursa tadından yenmez.
Benim bulabildiğim bu 2 seçenek var ve birisi 900TL iken diğeri 2000TL'ye yakın fiyata gelmekte.
Sizlerin de önerilerini dinlemek isterim, iyi sosyaller.
Asus Rog Claymore II Red Optical Switch RGB Mekanik Kablosuz Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Ben buna aşırı yükseliyorum hem fiyat linkini hem de inceleme videosunu ekledim
Asus Rog Claymore II Red Optical Switch RGB Mekanik Kablosuz Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Ben buna aşırı yükseliyorum hem fiyat linkini hem de inceleme videosunu ekledim
Dostum herkes öneri yapmakta özgürdür ister beğenirsin ister beğenmezsin, klavyenin kompaktlaşması adına size değil de konu sahibine yaptığım bir öneridir bu. Kendisi beğenirse alır beğenmezse almaz. Kendi işinize bakabilirsiniz artık.