%60 klavye önerisi

Pexs

Hectopat
Merhaba, şu an Redragon Kumara K552 kullanmaktayım fakat %60 klavye istediğim için değiştirmem gerekiyor.

G PRO superlight mouse ve G PRO X kulaklık kullanmaktayım sistemimde. Aklımda klavyeyi de G PRO alarak tam bir set yapmak vardı fakat G PRO klavye %60 formunda olmadığı için üzülerek elemek durumunda kaldım.

Biraz araştırma yaptığımda;
  • Rampage KB-R135 parvus modelini beğendim, uygun fiyatlı da olması ekstra olarak beni cezbetti. (Huano red Switch'leri varmış, çok bir bilgim yok bu konuda. )
  • Razer Huntsman mini mercury, red Switch ( 2-3 hafta içerisinde yurt dışına çıkacağım gideceğim ülkede 2000TL'ye yakın bir fiyata gelmekte beyazı. )

Klavyeden beklentim düşük gecikme değerine sahip olması ve %60 formunda olması. Beyaz renkte olursa tadından yenmez.

Benim bulabildiğim bu 2 seçenek var ve birisi 900TL iken diğeri 2000TL'ye yakın fiyata gelmekte.
Sizlerin de önerilerini dinlemek isterim, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz el veriyorsa tofu60 alın. Ben de Pro set alıp klavyemi rafa kaldırdım.

Rk61 veya hmini alinabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben buna aşırı yükseliyorum hem fiyat linkini hem de inceleme videosunu ekledim

%60 demiş arkadaş.

Klayveden numpad çıkartılabiliyor. Bu klavye de bir o kadar güzel, sonuç olarak bir öneri.

Numpad çıkarsanız bile %60 olmuyor, bilginiz yoksa böyle konulara öneri yapmayın lütfen. Numpad çıkınca TKL oluyor, TKL ve %60 farklı şeyler.

Numpad çıkarsanız bile %60 olmuyor, bilginiz yoksa böyle konulara öneri yapmayın lütfen. Numpad çıkınca TKL oluyor, TKL ve %60 farklı şeyler.
Dostum herkes öneri yapmakta özgürdür ister beğenirsin ister beğenmezsin, klavyenin kompaktlaşması adına size değil de konu sahibine yaptığım bir öneridir bu. Kendisi beğenirse alır beğenmezse almaz. Kendi işinize bakabilirsiniz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…