Merhaba, şu an Redragon Kumara K552 kullanmaktayım fakat %60 klavye istediğim için değiştirmem gerekiyor.
G PRO superlight mouse ve G PRO X kulaklık kullanmaktayım sistemimde. Aklımda klavyeyi de G PRO alarak tam bir set yapmak vardı fakat G PRO klavye %60 formunda olmadığı için üzülerek elemek durumunda kaldım.
Biraz araştırma yaptığımda;
Klavyeden beklentim düşük gecikme değerine sahip olması ve %60 formunda olması. Beyaz renkte olursa tadından yenmez.
Benim bulabildiğim bu 2 seçenek var ve birisi 900TL iken diğeri 2000TL'ye yakın fiyata gelmekte.
Sizlerin de önerilerini dinlemek isterim, iyi sosyaller.
G PRO superlight mouse ve G PRO X kulaklık kullanmaktayım sistemimde. Aklımda klavyeyi de G PRO alarak tam bir set yapmak vardı fakat G PRO klavye %60 formunda olmadığı için üzülerek elemek durumunda kaldım.
Biraz araştırma yaptığımda;
- Rampage KB-R135 parvus modelini beğendim, uygun fiyatlı da olması ekstra olarak beni cezbetti. (Huano red Switch'leri varmış, çok bir bilgim yok bu konuda. )
- Razer Huntsman mini mercury, red Switch ( 2-3 hafta içerisinde yurt dışına çıkacağım gideceğim ülkede 2000TL'ye yakın bir fiyata gelmekte beyazı. )
Klavyeden beklentim düşük gecikme değerine sahip olması ve %60 formunda olması. Beyaz renkte olursa tadından yenmez.
Benim bulabildiğim bu 2 seçenek var ve birisi 900TL iken diğeri 2000TL'ye yakın fiyata gelmekte.
Sizlerin de önerilerini dinlemek isterim, iyi sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: