%60 klavye önerisi

Dostum herkes öneri yapmakta özgürdür ister beğenirsin ister beğenmezsin, klavyenin kompaktlaşması adına size değil de konu sahibine yaptığım bir öneridir bu. Kendisi beğenirse alır beğenmezse almaz. Kendi işinize bakabilirsiniz artık.

Arkadaş %60 klavye istiyor siz TKL öneriyorsunuz. Ve hala ısrar ediyorsunuz %60 olduğuna. Sizde kendi işinize bakabilirsiniz.

Dostum herkes öneri yapmakta özgürdür ister beğenirsin ister beğenmezsin, klavyenin kompaktlaşması adına size değil de konu sahibine yaptığım bir öneridir bu. Kendisi beğenirse alır beğenmezse almaz. Kendi işinize bakabilirsiniz artık.
Bu kibir nedir Allah aşkına? Bariz yanlış bilgi vermişsiniz hala da diretiyorsunuz.

Adam %60 demiş sen TKL öneriyorsun, sen 40 numara ayakkabı isteyen adama 42 numara önerir misin?

Bütçeniz el veriyorsa tofu60 alın. Ben de Pro set alıp klavyemi rafa kaldırdım.
Hem Türkiye'de hem de gideceğim ülkede bulunmuyor bir de 200dolar'a yakın fiyat etiketi var maalesef. En fazla çıkabileceğim huntsman mini için olan 2000TL.

Rk61 veya hmini alinabilir.
Rk61 ile direkt türkiyeden alabileceğim rampage klavye arasında ki fark nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben buna aşırı yükseliyorum hem fiyat linkini hem de inceleme videosunu ekledim

Öneriniz için teşekkür ederim fakat tkl alacak olsam g pronun klavyesini alırım direkt set olması amacıyla.

Hem Türkiye'de hem de gideceğim ülkede bulunmuyor bir de 200Dolar'a yakın fiyat etiketi var maalesef. En fazla çıkabileceğim Huntsman mini için olan 2000TL.

RK61 ile direkt Türkiye'den alabileceğim Rampage klavye arasında ki fark nedir?

Öneriniz için teşekkür ederim fakat TKL alacak olsam G PRO'nun klavyesini alırım direkt set olması amacıyla.

Her türlü daha kaliteli oluyor hocam fakat Banggood gibi bir sitede vardı yanlış olmasın, birisi 900 TL birisi 1100 TL. 1100 TL olanı almanız gerekiyor yeni ve daha kaliteli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı