%60 klavye önerisi

Bütçe
2000
Hangi Switch alınır sizce.
Yabancılarda şu thock denen olaya hangi swwitch daha yakındır.

Attığım ilk mesajda Yellow önerdim. Yellow alınır TH66 Pro için en iyisi o zaten thock bir switchtir. Geldiğinde bile o thockluğu fark edersiniz. Bir de içini açıp tape Mod'da yapabilirsiniz bende de var aynısı yakın zamanda yapmayı düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ ol çok teşekkürler.

Hocam kuponu nasıl alıcaz yapamadım?

Hocam kuponu nasıl alıcaz yapamadım?
Epomakerin sitesine girdikten sonra sol altta Rewards bölümü var oraya girince alt tarafta arkadaşını davet etmek için bir bölüm var oradan maile basıp 2. bir mail adresinizi giriyorsunuz sonra size mail geliyor yönlendiriyor. Aşamaları sırayla görsel attım. Send email'e bastıktan sonra oraya girdiğiniz maile sizi yönlendirmek için bir bölüm geliyor. Ondan sonrasını da halledersiniz diye düşünüyorum hatırlamadığım için.

Dosya Ekleri

• 1712521348276.png
    113,1 KB · Görüntüleme: 25
  • 1712521366811.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 1712521393669.png
    30,7 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…