%60 klavye önerisi

Schizophren

Hectopat
Katılım
8 Ağustos 2020
Mesajlar
940
Makaleler
2
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamler, elimde uzun zamandir kullandigim Dierya D61e modeli bulunuyor ve yine forumdan birinin tavsiyesiyle almistim. Oldukca memnunum fakat artik gündelik hayatta, ofiste ve hatta kütüphane gibi ortamlarda kullanmak icin fazla gürültülü geliyor. Switch olarak kahverengi switch kullanıyorum ve hissiyati cok iyi olsa da dedigim gibi gürültülü kalıyor. Yine bir %60 klavye ama bu sefer ok tuslari olan ve mümkünse klavyenin üzerinde multimedya tekerligi olan modellerden almak istiyorum. Bunun yaninda sessiz olmasini ve Bluetooth ile calismasini istiyorum cünkü sürekli yanimda kablo ile tasimak istemiyorum. Aklimda olan modelleri asagiya birakacagim. Daha iyi bir öneriniz varsa her türlü öneriye acigim. Özetle %60, sessiz ve tasinabilir bir mekanik klavye istiyorum. Bütçe sorunum yok fakat fiyat olarak 70-100 euro arasinda düsünüyorum(Amazon Almanya'dan alacagim). Simdiden teşekkürler.

RK ROYAL KLUDGE R65

RK ROYAL KLUDGE R75

RK ROYAL KLUDGE M87

RedThunder K95

 
Hocam ilk attiginiz fena degil ama hem multi medya tuslari yok hem cogu tus kombinasyon ile calisiyor, fn+ilgili tus gibi yani ve bende bunu istemiyorum. Attigim modellere yakin olanlar tercihim benim. Ikinci attiginizda da multimedya kisayollari bulunmuyor ve fiyat olarak hakettigini düsünmüyorum, tesekkürler yinede.
 
Hocam ilk attiginiz fena degil ama hem multi medya tuslari yok hem cogu tus kombinasyon ile calisiyor, FN+ilgili tus gibi yani ve bende bunu istemiyorum. Attigim modellere yakin olanlar tercihim benim. Ikinci attiginizda da multimedya kisayollari bulunmuyor ve fiyat olarak hakettigini düsünmüyorum, teşekkürler yine de.

Oyun oynar mısınız rekabetçi tarzda benim önerdiklerim manyetik switch daha hızlı tepkime veriyor basım algılama hassasiyeti ayarlanabilyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı