Hocam biraz büyük gibiCORSAIR K70 PRO
Çok olumsuz yorumu yok ve alanlar genellikle memnun kalıyor.
Fun 60 alınmaz, attığımı alın, switchleri oldukça iyi, alüminyum kasa olması da harika.Hocam biraz büyük gibi
Hocam bunun donanım falan bilemedim mouse iyidi ama siz test ettiniz mi hiç ayrıca Monsgeek Fun 60 Ultra hakkında ne düşünüyorsunuz
Anladım hocam büyük ihtimal alacağım son olarak sunuda sormak istiyorum Nuphy Bh65 nasıl sizceFun 60 alınmaz, attığımı alın, switchleri oldukça iyi, alüminyum kasa olması da harika.
Anladım hocam büyük ihtimal alacağım son olarak şunu da sormak istiyorum NuPhy BH65 nasıl sizce.
Şuan elimde ATK RS6 var port soruni oldu acaba değişim mi yoksa iade yapıp yani bir klavye mi alsam bilemedim hocam yaGüzel model. Ama farka değer mi bilemedim.
Değişim isteyin bence, aynı fiyattalar, Wraith üzmez umarım, bu aralar bu konuda çok şikayet duyuyorum.Şuan elimde ATK RS6 var port soruni oldu acaba değişim mi yoksa iade yapıp yani bir klavye mi alsam bilemedim hocam ya
İade et bence. Birde manyetikler ve mekanikler arasında fark yok istersen mekanik önerebilirim.Şuan elimde ATK RS6 var port soruni oldu acaba değişim mi yoksa iade yapıp yani bir klavye mi alsam bilemedim hocam ya
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.