schnitt
Decapat
Tamamdır o zaman klavyede hiç kullanmadığın bir tuş var mı ama lazım olursa o tuşu kullanamayacaksın
Var ama nasıl atıyıcağımı bilmiyorum
Tamamdır o zaman klavyede hiç kullanmadığın bir tuş var mı ama lazım olursa o tuşu kullanamayacaksın
tamamdır " bu iki tırnağı veya é bu sembolü kopyalayacaksın büyük ihtimalle iki tırnaktır sonrasında bir kaç kaynak atmaya çalışacağım sanaVar ama nasıl atıyıcağımı bilmiyorum
@schnitt Tamam buldum, sağ alt tuşu ve ş yani L tuşnun sağındaki tuşa basıp (basılı tutmayacaksın) hemen e basarsan oluyor.
Shift+1=!
Shift+2= '
Shift+3 (3'e 2 kere basınca olur, bir kere basıp boşluk bırakırsanız bir tane simge olur)= ^^
Shift+4= +
Shift+5= %
Shift+6= &
Shift+7= /
Shift+8= (
Shift+9= )
Shift+0= =
0'dan sonraki diğer ikisi sırayla? Ve _ işareti yapıyor (Shift tuşuna basmadan yaparsanız da sırayla * ve - işaretlerini yapıyor bu tuşlar). ALT tuşu içinse sıralama;
ALT+1= >
ALT+2= £
ALT+3= #
ALT+4= $
ALT+5= ½
ALT+6=
ALT+7= {
ALT+8= [
ALT+9= ]
ALT+0= } şunları bir dene sırasıyla
hocam sizin işinizi klavyedeki bir tuşunuzu feda edip macro atamak çözerMaalesef olmadı
Bu da olmadı maalesef
Normalde yazı yazarken işe yarar, klavyenin makro uygulaması varsa onunla yapılır anca.Maalesef olmadı
Hocam sizin işinizi klavyedeki bir tuşunuzu feda edip macro atamak çözer
Normalde yazı yazarken işe yarar, klavyenin makro uygulaması varsa onunla yapılır anca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.