Çözüldü %60 klavyede Spotify kısayolları nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam klavyenin üzerinde harflerin altında gözükmesi lazım durdurma başlatma logoları onlara FN basılı tutarak basın. Bende FN+ S, A, D, F tuşları ile çalışıyor. Artı olarak kutunun içinde gelmesi gereken bir klavye kısayolları kitapçığı olması lazım orada bütün kısayollar yazıyor biraz karıştırın derim.
Bende o logolar yok maalesef tüm kombinasyonları denedim olmuyor :(

Arkadaşlar Sharpkeys programı ile hallettim.

1721069470202.png
Olmuyor maalesef.
Hocam klavyenin üzerinde harflerin altında gözükmesi lazım durdurma başlatma logoları onlara FN basılı tutarak basın. Bende FN+ S, A, D, F tuşları ile çalışıyor. Artı olarak kutunun içinde gelmesi gereken bir klavye kısayolları kitapçığı olması lazım orada bütün kısayollar yazıyor biraz karıştırın derim.

Bende o logolar yok maalesef tüm kombinasyonları denedim olmuyor :(

Arkadaşlar Sharpkeys programı ile hallettim.

1721069470202.png

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı