Ben Opera (sade) kullanıyorum. Normalde hız 7MB/s'ye kadar çıktı ama şu anda internet hızı 40KB/s. ben TurkNet kullanıcısıyım. Sizde de böyle bir durum var mı? Allta ise Speedtest sonucum var. Sizce ne yapılmalı?
-
Chrome'da da yanı ama ben dosya kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü daha demin 4 GB'lik bir dosyayı 7/MBs ile indirdi, hem de 2 indirme varken.
Ben Opera (sade) kullanıyorum. Normalde hız 7MB/s'ye kadar çıktı ama şu anda internet hızı 40KB/s. ben TurkNet kullanıcısıyım. Sizde de böyle bir durum var mı? Allta ise Speedtest sonucum var. Sizce ne yapılmalı?
-
-
Bu dediğiniz düşme Speedtest'te ise bir sorun vardır eğer indirme yapıyorsanız indirdiğiniz siteyle alakalı olabilir benim 11.7mb/s indiriyor Steam üzerinden ama tarayıcı üzerinden bir şey indirirken 1MB'a kadar düştüğü oluyor.