Sorunun sunucu kaynaklıdır dostum tarayıcıda genelde bu tarz sorunlar pek sık görülmez.Chrome'da da yanı ama ben dosya kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü daha demin 4 GB'lik bir dosyayı 7/MBs ile indirdi, hem de 2 indirme varken.
Eki Görüntüle 1331884
Baksınıza hocam, biri neredeyse 7 MB/s, biri 16kb/s.
Başka tarayıcıda düzeliyorsa operayı silip tekrar yükle.Ben Opera (sade) kullanıyorum. Normalde hız 7MB/s'ye kadar çıktı ama şu anda internet hızı 40KB/s. ben TurkNet kullanıcısıyım. Sizde de böyle bir durum var mı? Allta ise Speedtest sonucum var. Sizce ne yapılmalı?
-
Eki Görüntüle 1331875
Opera ile sorununuz olduğunuzu nasıl anladınız?Ben Opera (sade) kullanıyorum. Normalde hız 7MB/s'ye kadar çıktı ama şu anda internet hızı 40KB/s. ben TurkNet kullanıcısıyım. Sizde de böyle bir durum var mı? Allta ise Speedtest sonucum var. Sizce ne yapılmalı?
-
Eki Görüntüle 1331875
Google üzerinden deneyin bir de sınırlandırılma mevcut.
Ve de Opera'da veri sorunu mevcut.
google chroomda denedimBaşka tarayıcıda düzeliyorsa operayı silip tekrar yükle.
hayır sorunum yok. sadece tarıyıcıyı belirttimOpera ile sorununuz olduğunuzu nasıl anladınız?
Sunucu kaynaklı da olabilir. Bunun için farklı bir tarayıcı ile indirmeyi deneyin.Bu arada indirdiğim dosya Eclipse grogramının ZIP dosyası
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.