60 Seconds ifadeleri Steam'de satma

• Konuyu başlatan ddr1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.790
İşletim sistemi
Windows 10

ddr1

Hectopat
Yer
İstanbul
Mesela Steam pazarında 60 Seconds diye arattığımda Dolores'in ifadesinin 0,24 kuruşa satıldığını gördüm. Bunu alınca ne oluyor? Çünkü zaten normalde sık sık karakterin kullandığı ifade. Bu ifadeyi nasıl satabilirim? Neden satıyorlar?

Ekran Görüntüsü (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela Steam pazarında 60 Seconds diye arattığımda Dolores'in ifadesinin 0,24 kuruşa satıldığını gördüm. Bunu alınca ne oluyor? Çünkü zaten normalde sık sık karakterin kullandığı ifade. Bu ifadeyi nasıl satabilirim? Neden satıyorlar?

Eki Görüntüle 991153
Bu ifade arkadaşlar arası mesajlasmalarda kullaniliyor.

Oyunun kartlarıyla rozet işleyince ifade veriyor. Onu da satıyorlar beğenmezlerse. Sohbette kullanabiliyorsunuz bu ifadeleri.

Eki Görüntüle 991153
O ifadeye sahip olup, sohbette kullanabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı