%60-TKL arası klavye önerisi

Makaleler
17
Yer
İzmir
Selam dostlar. Beni tanıyanlar tanır klavye serüvenim oluyor son 1 aydır :D Şimdi şöyle bende Logitech K835 vardı ve memnundum. Sonrasında Blitzwolf KB3, 1100TL'ye inince onu satın aldım. Sonrasında o siparişim iptal oldu ve ben aldığıma güvenip Logitech K835'i satmıştım.

Sonucunda klavyesiz kaldım ve Fnatic miniStreak aldım. Alalı 20 gün oldu çok memnundum. Bu 20 günü kendime ayırmıştım ve oyun oynuyordum memnundum ama iş kod yazmaya gelince klavyeden rahatsız oldum nedense bileğim ağrıyor kullanırken. Yazarken çok rahatsız hissediyorum kendimi. K835'te hiç böyle bir şey yoktu.

Şimdi Fnatic'i 1500'den ilana koydum. 2 seçeneğim var. Şu an da param var ve K835 satılıyor red Switch. Ya onu alıp yoluma devam edebilirim. Ya da Fnaticin satılmasını bekleyip Akko gibi klavye alabilirim. Ama Fnatic ne zaman satılır bir fikrim yok. Siz olsanız ne yapardınız?

Klavye önerilerine de açığım. %60'ın üstü ve TKL'den küçük olması gerekiyor. F tuşları önemsiz ama ok tuşları son derece önemli. Tamamını okuduysanız çok teşekkür ederim.

Fnaticin ayaklarını açtım. Sandalyemi biraz yükselttim sorun yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani 2000'e kadar çıkmayı planlıyordum Fnatici satıp. Ama dediğim gibi şimdi Fnaticin ayaklarını vs açtım daha rahat hissetmeye başladım.

Bilek desteği de alıp kullanabilirsin. Kullandığın ürünün linkini atar mısın? Fnatic'in ürünleri genelde seyahat süreleri düşük switchler oluyor. Hızlı aktif oluyorlar. Yazı yazarken rahatsız eder bu.

Bilek desteği de alıp kullanabilirsin. Kullandığın ürünün linkini atar mısın? Fnatic'in ürünleri genelde seyahat süreleri düşük switchler oluyor. Hızlı aktif oluyorlar. Yazı yazarken rahatsız eder bu.
Klavyenin modeli Fnatic miniStreak Cherry MX Silent Red.

Ya elimde 1 tane bilek desteği var ama baya kötü 30TL'ye almıştım atayım :D Bir de şöyle bir şey var ben klavyeyi yan tutarak yazıyorum bilek desteği uygun olabilir mi acaba?
1691414212237.png

Klavyenin modeli Fnatic miniStreak Cherry MX Silent Red.

Ya elimde 1 tane bilek desteği var ama baya kötü 30TL'ye almıştım atayım :D Bir de şöyle bir şey var ben klavyeyi yan tutarak yazıyorum bilek desteği uygun olabilir mi acaba?
Eki Görüntüle 1893315

Olur muhtemelen. Kullanmadığım için tam bir yorum yapamam.

Olur muhtemelen. Kullanmadığım için tam bir yorum yapamam.
Bundan alsam mı acaba?

@Yavuz_Çetin Dostum selam. Bugün Mediamarkta gittim ve kendi klavyemi de götürdüm. Gerçekten membran gibi geldi klavyem. Orada ki Apex 3 ile resmen aynıydı hissiyat, basış kuvveti vs. Apex Pro TKL vardı o çok hoşuma gitti cidden switchleri istediğim gibi. Hatta orada ki tüm switchler düzgündü bir tek benim ki membran gibiydi. Çalışanlar bile dedi evet yazışı kötü diye... Razer BlackWidow V3 bile güzeldi o derece söyleyeyim...

Son düzenleme:
Bundan alsam mı acaba?

@Yavuz_Çetin Dostum selam. Bugün Mediamarkta gittim ve kendi klavyemi de götürdüm. Gerçekten membran gibi geldi klavyem. Orada ki Apex 3 ile resmen aynıydı hissiyat, basış kuvveti vs. Apex Pro TKL vardı o çok hoşuma gitti cidden switchleri istediğim gibi. Hatta orada ki tüm switchler düzgündü bir tek benim ki membran gibiydi. Çalışanlar bile dedi evet yazışı kötü diye... Razer BlackWidow V3 bile güzeldi o derece söyleyeyim...
Kendim de Apex Pro TKL aldım. Bekliyorum gelmesini. Fnatic ürünler rekabetçi oyunlar için diye hatırlıyorum. Yani kısa sürede aktif oluyorlar. Size Apex Pro TKL'deki gibi Omnipoint switchler lazım. Yani aktifleşeceği mesafeyi seçebilmeniz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı