60 TL Civarı RGB ve Multimedya Tuşlu Oyun Klavyesi Önerisi

Görkem S.

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi bir klavye istiyorum. Klavyede multimedya için ayrı bir yer olmasını, RGB'de ise nefes alıp verme, dalga gibi efektlerin olmasını istiyorum. Marka takıntım yok. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Maalesef dediğin gibi bir şey 60 liraya mümkün değil. Şu klavyeye bakabilirsin:
INCA IKG-446 RAINBOW EFECT MEKANİK HİSLİ GAMING KLAVYE - Vatan Bilgisayar
Eğer bütçe artar dersen:
TRUST 22507 GXT 830-RW Avonn Gaming Keyboard TR - Vatan Bilgisayar
Rampage KB-R74 Gökkuşağı Aydınlatmalı USB Gaming Q Multimedia Klavye - Vatan Bilgisayar
Tamam be ne kadar vermem gerekiyorsa vereyim dersen bendeki bu klavyeyi öneririm, istediğin her şey var:
Everest Rampage KB-R33 Macromy RGB Oyuncu Klavye - Vatan Bilgisayar

Peki istediklerimin olması için ne kadar bir bütçe gerekiyor?

Bir tek konu var bununla ilgili, onu çıkarıp koymayın. Aynı klavyeyi ben de kullanıyorum ve öyle bir durum yok. Arkadaşın şansına öyle olmuş. Sanki Logitech'te Razer'da hiç mi hatalı ürün yok?
Tabiki Logitech, Razer, Corsair hepsinde sorun yaşayabilirsin ama bu sorunları yaşama oranı Everest, Trust, Inca, Tigoes gibi markalarda çok daha fazla. Ürün önerirken özellikle çin malı ürünlerde "Ben kullanıyorum ben de sorun yok." demek yetmiyor, ben de bunu kullanıyorum hala sağlam o zaman bunu mu önereyim herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…