60 TL Civarı RGB ve Multimedya Tuşlu Oyun Klavyesi Önerisi

Görkem S.

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi bir klavye istiyorum. Klavyede multimedya için ayrı bir yer olmasını, RGB'de ise nefes alıp verme, dalga gibi efektlerin olmasını istiyorum. Marka takıntım yok. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Böyle bir klavye için evet.
Bir tek konu var bununla ilgili, onu çıkarıp koymayın. Aynı klavyeyi ben de kullanıyorum ve öyle bir durum yok. Arkadaşın şansına öyle olmuş. Sanki Logitech'te Razer'da hiç mi hatalı ürün yok?

Bir tek konu var bununla ilgili, onu çıkarıp koymayın. Aynı klavyeyi ben de kullanıyorum ve öyle bir durum yok. Arkadaşın şansına öyle olmuş. Sanki Logitech'te Razer'da hiç mi hatalı ürün yok?
Tabiki Logitech, Razer, Corsair hepsinde sorun yaşayabilirsin ama bu sorunları yaşama oranı Everest, Trust, Inca, Tigoes gibi markalarda çok daha fazla. Ürün önerirken özellikle çin malı ürünlerde "Ben kullanıyorum ben de sorun yok." demek yetmiyor, ben de bunu kullanıyorum hala sağlam o zaman bunu mu önereyim herkese.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı