O okan6776 Hectopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #1 Herkese merhaba ben 2 ay sonra Vodofone'yle yaptıgım 24 ay sozlesmesı bitiyor bende internetimi değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce hangi internet firmasına geçiş yapmalıyım? (fiyat 50 60 TL ) arası olursa iyi olur şimdiden teşekürler Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2017
Herkese merhaba ben 2 ay sonra Vodofone'yle yaptıgım 24 ay sozlesmesı bitiyor bende internetimi değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce hangi internet firmasına geçiş yapmalıyım? (fiyat 50 60 TL ) arası olursa iyi olur şimdiden teşekürler
alittleanarchy Kilopat Katılım 29 Ağustos 2017 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2017 #2 Super online'da 55 tl lik adsl kampanyası var ama ben de çok kararsız kaldım.Arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur gerçekten.
Super online'da 55 tl lik adsl kampanyası var ama ben de çok kararsız kaldım.Arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur gerçekten.
R36a1 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2017 #3 Birkaç link atayım: 1. Dörde Katlayan Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom 2. TurkNet - ADSL ve VDSL hızında Sınırsız İnternet Paketleri 3. Süper Üniversiteli Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 4. Muhteşem 3’lü Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 5. Işık Hızında 3 Ay Ücretsiz Fiber İnternet Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 6. Eviniz İçin Yaz İnternet Kampanyası | Millenicom 7. Prime İlk 3 Ay Sınırsız İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom vs. vs. bunlar iyi kampanyalar. En beğendiğini alırsın .D Ben ya 2. (TürkNet), yada 5. (3 Ay ücretsiz Superonline)'yi alırdım. Taahüt az olsun Superonline olsun isyiyorsan, 3. (Üniversiteli Kampanyası) 12 ay taahüt var ama TürkNet'de taahüt yok. Bunlar önerebileceğim kampanyalar vs. ama en 1 numara önerdiğim TürkNet. Taahütsüz, 1000 dakika ev telefonu ile 35 Mbbit, 150 GB AKN kimde var .D Hemde 60 TL. Hele kendi altyapısındaysan TürkNet'in yani YAPA'daysan 100 Mbbit internet, AKN'siz aynı fiyat .D TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet Buradan kaç AKN ile hız alabilirsin bakabilirsin.
Birkaç link atayım: 1. Dörde Katlayan Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom 2. TurkNet - ADSL ve VDSL hızında Sınırsız İnternet Paketleri 3. Süper Üniversiteli Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 4. Muhteşem 3’lü Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 5. Işık Hızında 3 Ay Ücretsiz Fiber İnternet Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 6. Eviniz İçin Yaz İnternet Kampanyası | Millenicom 7. Prime İlk 3 Ay Sınırsız İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom vs. vs. bunlar iyi kampanyalar. En beğendiğini alırsın .D Ben ya 2. (TürkNet), yada 5. (3 Ay ücretsiz Superonline)'yi alırdım. Taahüt az olsun Superonline olsun isyiyorsan, 3. (Üniversiteli Kampanyası) 12 ay taahüt var ama TürkNet'de taahüt yok. Bunlar önerebileceğim kampanyalar vs. ama en 1 numara önerdiğim TürkNet. Taahütsüz, 1000 dakika ev telefonu ile 35 Mbbit, 150 GB AKN kimde var .D Hemde 60 TL. Hele kendi altyapısındaysan TürkNet'in yani YAPA'daysan 100 Mbbit internet, AKN'siz aynı fiyat .D TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet Buradan kaç AKN ile hız alabilirsin bakabilirsin.
O okan6776 Hectopat Katılım 28 Şubat 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2017 #4 R36a1 dedi: Birkaç link atayım: 1. Dörde Katlayan Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom 2. TurkNet - ADSL ve VDSL hızında Sınırsız İnternet Paketleri 3. Süper Üniversiteli Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 4. Muhteşem 3’lü Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 5. Işık Hızında 3 Ay Ücretsiz Fiber İnternet Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 6. Eviniz İçin Yaz İnternet Kampanyası | Millenicom 7. Prime İlk 3 Ay Sınırsız İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom vs. vs. bunlar iyi kampanyalar. En beğendiğini alırsın .D Ben ya 2. (TürkNet), yada 5. (3 Ay ücretsiz Superonline)'yi alırdım. Taahüt az olsun Superonline olsun isyiyorsan, 3. (Üniversiteli Kampanyası) 12 ay taahüt var ama TürkNet'de taahüt yok. Bunlar önerebileceğim kampanyalar vs. ama en 1 numara önerdiğim TürkNet. Taahütsüz, 1000 dakika ev telefonu ile 35 Mbbit, 150 GB AKN kimde var .D Hemde 60 TL. Hele kendi altyapısındaysan TürkNet'in yani YAPA'daysan 100 Mbbit internet, AKN'siz aynı fiyat .D TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet Buradan kaç AKN ile hız alabilirsin bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok teşşekür ederim
R36a1 dedi: Birkaç link atayım: 1. Dörde Katlayan Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom 2. TurkNet - ADSL ve VDSL hızında Sınırsız İnternet Paketleri 3. Süper Üniversiteli Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 4. Muhteşem 3’lü Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 5. Işık Hızında 3 Ay Ücretsiz Fiber İnternet Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE 6. Eviniz İçin Yaz İnternet Kampanyası | Millenicom 7. Prime İlk 3 Ay Sınırsız İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom vs. vs. bunlar iyi kampanyalar. En beğendiğini alırsın .D Ben ya 2. (TürkNet), yada 5. (3 Ay ücretsiz Superonline)'yi alırdım. Taahüt az olsun Superonline olsun isyiyorsan, 3. (Üniversiteli Kampanyası) 12 ay taahüt var ama TürkNet'de taahüt yok. Bunlar önerebileceğim kampanyalar vs. ama en 1 numara önerdiğim TürkNet. Taahütsüz, 1000 dakika ev telefonu ile 35 Mbbit, 150 GB AKN kimde var .D Hemde 60 TL. Hele kendi altyapısındaysan TürkNet'in yani YAPA'daysan 100 Mbbit internet, AKN'siz aynı fiyat .D TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet Buradan kaç AKN ile hız alabilirsin bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok teşşekür ederim
R36a1 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2017 #5 okan6776 dedi: Gerçekten çok teşşekür ederim Genişletmek için tıkla... Önemli değil kardeşim .D
SEAT Megapat Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2017 #6 Superonline Dört Dörtlük Kampanya öneririm size.