60 TL İnternet Paketi Önerisi

okan6776

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba ben 2 ay sonra Vodofone'yle yaptıgım 24 ay sozlesmesı bitiyor bende internetimi değiştirmeyi düşünüyorum. Sizce hangi internet firmasına geçiş yapmalıyım? (fiyat 50 60 TL ) arası olursa iyi olur şimdiden teşekürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç link atayım:
1. Dörde Katlayan Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
2. TurkNet - ADSL ve VDSL hızında Sınırsız İnternet Paketleri
3. Süper Üniversiteli Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
4. Muhteşem 3’lü Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
5. Işık Hızında 3 Ay Ücretsiz Fiber İnternet Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
6. Eviniz İçin Yaz İnternet Kampanyası | Millenicom
7. Prime İlk 3 Ay Sınırsız İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
vs. vs. bunlar iyi kampanyalar. En beğendiğini alırsın .D Ben ya 2. (TürkNet), yada 5. (3 Ay ücretsiz Superonline)'yi alırdım. Taahüt az olsun Superonline olsun isyiyorsan, 3. (Üniversiteli Kampanyası) 12 ay taahüt var ama TürkNet'de taahüt yok.
Bunlar önerebileceğim kampanyalar vs. ama en 1 numara önerdiğim TürkNet. Taahütsüz, 1000 dakika ev telefonu ile 35 Mbbit, 150 GB AKN kimde var .D Hemde 60 TL. Hele kendi altyapısındaysan TürkNet'in yani YAPA'daysan 100 Mbbit internet, AKN'siz aynı fiyat .D
TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet
Buradan kaç AKN ile hız alabilirsin bakabilirsin.

Birkaç link atayım:
1. Dörde Katlayan Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
2. TurkNet - ADSL ve VDSL hızında Sınırsız İnternet Paketleri
3. Süper Üniversiteli Fiber Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
4. Muhteşem 3’lü Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
5. Işık Hızında 3 Ay Ücretsiz Fiber İnternet Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
6. Eviniz İçin Yaz İnternet Kampanyası | Millenicom
7. Prime İlk 3 Ay Sınırsız İnternet Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
vs. vs. bunlar iyi kampanyalar. En beğendiğini alırsın .D Ben ya 2. (TürkNet), yada 5. (3 Ay ücretsiz Superonline)'yi alırdım. Taahüt az olsun Superonline olsun isyiyorsan, 3. (Üniversiteli Kampanyası) 12 ay taahüt var ama TürkNet'de taahüt yok.
Bunlar önerebileceğim kampanyalar vs. ama en 1 numara önerdiğim TürkNet. Taahütsüz, 1000 dakika ev telefonu ile 35 Mbbit, 150 GB AKN kimde var .D Hemde 60 TL. Hele kendi altyapısındaysan TürkNet'in yani YAPA'daysan 100 Mbbit internet, AKN'siz aynı fiyat .D
TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet
Buradan kaç AKN ile hız alabilirsin bakabilirsin.
Gerçekten çok teşşekür ederim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı