TT kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Oyun oynarım genelde ve bu internet babaaneme bağlatılacak ben de süreklli gidiyorum. Ben oyun oynarken kasmasın ve whatsapp görüntülü konuşması da kaliteli olsun istiyorum. Kabloneti anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?Türknet olabilir. Kablonet ve Türk Telekom'un da iyi kampanyaları var.
kullanılır mı?Türknet olabilir. Kablonet ve Türk Telekom'un da iyi kampanyaları var.
Bende bunu kullanıyorum kotasız ve şu tarihe kadar bizde durmak zorundasınız gibi bir şey olmadığından memnunum ancak yükleme (upload) hızı biraz düşük. Sitesinden bağlatmak istediğin adresi sorgulayarak ne kadar hız alabileceğini öğren.
sorgulatınca kendi evimi bulamıyorum?Bende bunu kullanıyorum kotasız ve şu tarihe kadar bizde durmak zorundasınız gibi bir şey olmadığından memnunum ancak yükleme (upload) hızı biraz düşük. Sitesinden bağlatmak istediğin adresi sorgulayarak ne kadar hız alabileceğini öğren.
Modem arayüzüne girip DSL istatistiklerinin resmini buraya atabilir misin?sorgulatınca kendi evimi bulamıyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.