60 TL Klavye Önerisi

İşte sıkıntı burada. Bazı ürünlerinin kötü olması. Alacağı klavyenin 1 ay sonra bozulmayacağının garantisi yok. Ben Logitech'i 2 senedir kullanıyorum ve sıkıntı yok diyorum. Aradaki fiyat farkı yok denecek kadar az zaten.
Katılıyorum. Bazı ürünlerden biri de bu olabilir. Razer kullanıcısıyım ve dört yıldır hala kullanıyorum. Logitech aldığım ürünlerim de dört yıllık hala çalışıyor. Ve, bu Razer, Logitech gibi firmaların kullanıcıları destek verebilir sana. Ama o Trust için çok fazla destek bekleme kullanıcıdan.

Oyuncu klavyesinin avantajı Anti-ghosting tuşlardır. Bu fiyat aralığına, anti-ghosting klavye bulmana imkan yok. Bütçeni 100-200 ₺ arasına çekebilirsen, belki güzel bir öneri yapabiliriz. Yukarıdaki klavye de, bu bütçeye alabileceğin kalite olarak en iyisi diyebilirim.
Hocam uzun süre olmuş ancak ürünü almak üzereyim özel mesaj da atamadığım için buradan yazmak istedim. Bu klavye laptop ile kullanmaya uygun mudur? Ayrıca ürünle alakalı hiçbir sayfada anti-ghosting'le ilgili bilgi bulamadım ama zaten oyun klavyesi olduğu için bununla alakalı bir sorun olmayacağını düşünüyorum, doğru mu? Ürün şu an için 80 lira, hala bu fiyata daha iyisini bulamam sanırım. Şimdiden teşekkürler.

Paranı o klavyeyi alarak çöpe atma eski bir klavye bile o klavyenin malzeme kalitesi ve ergonomi açısından daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı