urun.n11.com
Valorant için Speed mouse pad lazım. Hepsiburada'daki Logitech mouse padler güven vermedi size danışmak istedimç şimdiden teşekkürler boyut minimum 40x30 olması lazım. FPS oyunu oynuyorum sadece.
urun.n11.com
https://www.hepsiburada.com/appa-razer-goliathus-70x30-oyuncu-mouse-pad-p-HBV00000BOUKV
Dostum 4 yıldır bu çakma şeyi kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım üzerine barbekü sos döktüm makineye attım ona rağmen hala kullanıyorum koku falan da olmuyor ben de FPS oyunları oynuyorum profesyonel değilsen bunu düşünebilirsin.
Bu bütçede aldıkların Speed olmayacak. Olursa sözde Speed olur.
![]()
KlasseGear Klasse Kuru Kafa 45x40 Cm Speed Gamer Oyuncu Mousepad Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KlasseGear Klasse Kuru Kafa 45x40 Cm Speed Gamer Oyuncu Mousepad Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.