60 TL Termal macun önerisi

Diss2ready

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, termal macun alacağım. 60 TL civarında bütçem var. Arctic MX-4 düşünüyorum ama piyasada sahte ürünleri de dolaşıyormuş mx-4'ün.

Benim almayı düşündüğüm satıcı bu, güvenilir gibi gözüküyor ama emin değilim:
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

Bu fiyat aralığındaki en iyi ürün bu mu? Başka tavsiyeniz var mı bu bütçede?

Son düzenleyen: Moderatör:

18E4FDA6-E84E-4061-B934-D9FF8FFCC71B.png

Alternatif istiyorsan bu var. Güzel macundur.

Teşekkür ederim. Fiyatı 41 TL kargo dahil mi? Ayrıca vatan bilgisayardan hiç sipariş vermedim. Hangi kargoyla çalışıyor, kargo süreci nasıl, bir bilginiz var mı?

Ürün ise fiyatına göre bana da iyi geldi. Ama yalnız şey dikkatimi çekti. Arctic MX-4 de şöyle bir yazı var:
IMG_20210112_201000.jpg

Yani uzun süre macun yenilemek gerekmiyor ifadesini çıkarttım bu yazıdan. Zalman üründe böyle ne kadar dayanıklı olduğu hakkında bir ifade bulamadım. Ne kadar doğru bu yazı?

Bence ne kadar dayandığı pek önemli değil. Yılda en az 1 kere değiştirilmesi en iyisi.
Vatan UPS ile çalışıyor olabilir en son hatırladığım o.
Kargo ücreti 10TL gözüküyor. Mağazadan teslim seçeneği de var. Bulunduğun yere yakın şubede varsa internetten satın alıp mağazadan teslim alabilirsin.

Bir arkadaşın aldığı MX-4 sahte çıkmıştı. Artic'e mail atmıştı, Artic direk kendisi orijnal olanı göndermişti. Forumda konusu var. Bulursan bir bak.

Bence ne kadar dayandığı pek önemli değil. Yılda en az 1 kere değiştirilmesi en iyisi.
Vatan UPS ile çalışıyor olabilir en son hatırladığım o.
Kargo ücreti 10TL gözüküyor. Mağazadan teslim seçeneği de var. Bulunduğun yere yakın şubede varsa internetten satın alıp mağazadan teslim alabilirsin.

Bir arkadaşın aldığı MX-4 sahte çıkmıştı. Artic'e mail atmıştı, Artic direk kendisi orijnal olanı göndermişti. Forumda konusu var. Bulursan bir bak.
Yani dayanıklılıktan kastım, pek bilgim yok sizin kadar ama bazı termal macunlar çok kısa sürede kuruyormuş. Ondan bahsetmiştim. Bulunduğum yere yakın bir yerde şube yok maalesef.

MX-4 de çok popüler ama sahte ürünlerini ayırt etmek baya zor sanırım. Yabancılardan baktım da çok çok ince detaylar var. Bilmiyorum mx-4 de alabilirim. Aralarında pek fark yok sanırım zalman ile ama mx-4 baya popüler. Dediğiniz forum konusunu araştırayım ben. Tekrardan teşekkürler, iyi günler.

Dediğiniz forum konusunu araştırayım ben.

Arctic MX4 kadıköy yazıcıoğlundan aldım. Sahte falan değil orjinaldi işe yarıyor. Hatta Online'da satıyorlar ama kargomparası vb oluyor. Ürünü tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı