60 TL'ye Ev İnterneti Önerisi

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar Zonguldak'ta orta derece bir binada oturuyorum. Hangi interneti bağlattırmalıyım sizce ?
  • Kablo Net
  • Türknet
50-60 TL verip güzel bir internet istiyorum. Paket önerisi de yapabilirsiniz. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
NetSpeed 56 TL, gerçekten çok ilgililer. Türknet kullanıyordum, ara ki bulasın. Kayıt açıyorum, sorun bulunamadı diye kestirip atıyorlar. NetSpeed'e pingim var dedim dün aradım, Statik IP alayım mı sizce dedim, isterseniz önce sistemde farklı bir bölgeye alayım sizi sonuç alamazsak o seçeneği düşünürüz dedi teknik ekipteki adam. Nasıl hoşuma gitti anlatamam. 10 lira fark var. Diğerleri olsa hemen onu teklif ederler benden önce.

Kablonet'e bakma. Neden dersen çok pahalı. Eğer 89 TL vereceksen 100 Mbps AST'li paketini alabilirsin. Uydu da dahil. Onun dışında Türknet veya Netspeed alabilirsin. İkisi için de birer uyarılarım olacak. Türknet'ten memnun olan da çok olmayan da ve Netspeed'de de ping sorunu var bunları göz önüne alarak seçim yap bence.

Kablonet'e bakma. Neden dersen çok pahalı. Eğer 89 TL vereceksen 100 Mbps AST'li paketini alabilirsin. Uydu da dahil. Onun dışında Türknet veya Netspeed alabilirsin. İkisi için de birer uyarılarım olacak. Türknet'ten memnun olan da çok olmayan da ve Netspeed'de de ping sorunu var bunları göz önüne alarak seçim yap bence.

Ucuz etin yahnisi ekşi olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı