Ev interneti önerisi

Tamamdır Teşekkür Ederim . Kampanya Sürecine 2 ay kaldı bitmesine ben bugün değişimi yapması için turknetle görüşmeyi düşünüyordum tekrardan teşekkürler süreci hızlandırdınız yardımınızla .
Rica ederim kod talep ederseniz yasinsametkaplan@gmail.com mail adresime mail atarsanız oradan kod verebilirim.

Merhaba Memnunmusunuz Herhangi Bir Sıkıntı Yaşıyormusunuz Bende Turkneti Kullanmayı Düşünüyorum
Merhaba. Taşındığımız için deneme fırsatım olmadı maalesef kusura bakmayın. Zaten diğer arkadaş yeterli cevabı vermiş.

Şu anki evimizde de altyapı yok maalesef. Altyapıyı nasıl çektireceğiz bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olacak varsa çok sevinirim.

TT ve SOL firmasının müdürlük binasına gidip elden dilekçe vermeniz gerekiyor ayrıca her türlü platform üzerinden de birazcık darlamanız gerekiyor CİMER, AÇIK KAPI, BTK her türlü darlamanız gerek. Başka türlüsü maalesef çok zor. TurkNet, AtlantisNet gibi şirketlerin altyapı çalışmaları yaptığı şehirlerde yaşıyorsanız o şirketlere de altyapı talebi bırakabilirsiniz.

TT ve SOL firmasının müdürlük binasına gidip elden dilekçe vermeniz gerekiyor ayrıca her türlü platform üzerinden de birazcık darlamanız gerekiyor CİMER, AÇIK KAPI, BTK her türlü darlamanız gerek. Başka türlüsü maalesef çok zor. TurkNet, AtlantisNet gibi şirketlerin altyapı çalışmaları yaptığı şehirlerde yaşıyorsanız o şirketlere de altyapı talebi bırakabilirsiniz.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Dediklerinizi yapmaya çalışacağım. Peki sadece benim yapmam etkili olur mu? Yoksa diğer daire sakinlerinin de mi yapması gerekiyor?

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Dediklerinizi yapmaya çalışacağım. Peki sadece benim yapmam etkili olur mu? Yoksa diğer daire sakinlerinin de mi yapması gerekiyor?
Tabikide diğer daire sakinlerininde yapması gerekiyor hatta dilekçe olarak yöneticiniz her daireden imza toplayarak tek bir dilekçe olarak da iletebilir.

Merhaba arkadaşlar. Şu anda kullandığım Vodafone ev internetinin taahhüdü bittiği için yeni bir ev interneti arıyorum. Eylül'de üniversiteye gideceğim için taahhütsüz tarifelere bakmaya çalışıyorum. Altyapım sadece 16Mbps'ye kadar destekliyor. Netspeed veya TurkNet düşünüyorum. TurkNet'te öğrenciler için vs. 1 aylık ücretsiz kampanyalar olduğunu gördüm. Ama burada kafama takılan altyapı Türk Telekom olduğu için bağlamaları uzun sürer mi? Yani Türk Telekom bir sıkıntı çıkarır mı? Başka önerileriniz varsa açığım.
Türknette muhatabın yok dostum, çok sorun yaşarsın. O yüzden Türk Telekom kullan. Adamları arıyorsun, sorunları anında çözüyor.

Türknette muhatabın yok dostum, çok sorun yaşarsın. O yüzden Türk Telekom kullan. Adamları arıyorsun, sorunları anında çözüyor.
Muhattabın yok mu? Hocam sırf telefon üzerinden destek vermedikleri için muhattabın yok demek aşırı saçma. Ayrıca uygulamadan mesaj attıktan sonra en geç 10 dakikaya onlar arıyorlar zaten yani evet muhattabımız var.

Muhattabın yok mu? Hocam sırf telefon üzerinden destek vermedikleri için muhattabın yok demek aşırı saçma. Ayrıca uygulamadan mesaj attıktan sonra en geç 10 dakikaya onlar arıyorlar zaten yani evet muhattabımız var.
Mesajla seri şekilde cevap veremez. Aradığında en azından derdini anlatırsın. Bu adam mesaj atıp kimle konuşcak, robotla mı ? Maliyeti düşürmek için çağrı merkezi kurmamışlar fakat bence bu müşteri memnuniyeti açısından en büyük eksiklik.

Mesajla seri şekilde cevap veremez. Aradığında en azından derdini anlatırsın. Bu adam mesaj atıp kimle konuşcak, robotla mı ? Maliyeti düşürmek için çağrı merkezi kurmamışlar fakat bence bu müşteri memnuniyeti açısından en büyük eksiklik.

Mesajımı okudunmu anlamadım ama mesajımda açıkça belirttim, sizlere sadece yazılı olarak yanıt vermiyorlar sizi arıyorlar sorununuzu telefon üzerinden sesli görüşerek çözüyorsunuz ardından yapılan işlemi özet olarak uygulamadan size yazılı olarak da iletiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı