600.000 TL Opel Astra alınır mı?

Bazılarında galeri olduğu için kendi adını veriyor. Plakayı kapatmak istemesinden dolayı değil. Azınlıkta bir kısım ise aracın plakası görününce çalınacak ruhsatı üzerinden alınacakmış gibi tereddüt yaşadığı için kapatabiliyor.

Araçlara gelirsek 590 gibi rakamlara alınırsa oldukça mantıklı tercihler olur. Bilmediğin bir şey çıkamaz. Piyasası buna yakın. Attığın ilandaki arkadaşların dip fiyatları. 5-10 bin max düşecekleri rakam olur.

Teşekkür ederim hocam araçlar da temizse banka yolu görünüyor bana o zaman.
Mersindeki araç en dolusu. Diri ve temiz duruyor. Kaporta hakkında bilgi verilmemiş. Ağır hasar kaydı ve aşırı işlemleri yoksa ilk tercih olmalı. Şehir içi 9 litre altı yakmaz yalnız bilgin olsun :) Sonra yakıta para yetişmiyor diye yeni konusunu açma :D

Mersin'deki araç en dolusu. Diri ve temiz duruyor. Kaporta hakkında bilgi verilmemiş. Ağır hasar kaydı ve aşırı işlemleri yoksa ilk tercih olmalı. Şehir içi 9 litre altı yakmaz yalnız bilgin olsun :) sonra yakıta para yetişmiyor diye yeni konusunu açma :D

Yıl bitmeden inşallah krediyle parayı tamamlayabilirsem almak istiyorum hocam. Bittikçe yenileriz sıkıntı yok. 😄

O link ne öyle virüs mü?

Yok hocam iOS uygulamasından kopyaladım ilanları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı