Opel Astra alınır mı?

H kasa 2010 model bir araç kesinlikle 650 bine alınmaz.

Zaten 2019 20 model leri 800 küsür civarına bulunuyor.

Bahsedilen 1.4 arızası piston kırmadır, oda doğru yağ kullanılır ise risk oldukça azalır.

Bunun dışında 1.4 turboludur 1.6 değildir, güç, performans ve yakıt açısından 1.4 diğerinden daha iyidir. Aynı zamanda bu araçlar konvertörlü şanzıman olduğu için kavrama arızası gibi dertleri de yoktur.

H kasa

1.4T'lerin kronik bir motor arızası var ve Max 650 yazdım. 😀

H kasalar benzinliler tam otomatik.
Piston kırma muhabbeti yanlış yağ ile motoru devirli kullananlardan dolayı olan bir şey. Araçta sıkıntı yok. Araca nasıl bakmasını bilmeyen birinden alırsanız ne alırsanız alın böyle sorunlar doğar.

Toyota Yaris & Auris öneririm. Temiz sorunsuz olsun istiyorsanız japon tercih edilmeli. Hem de eşinize uygun kadın arabası. 1.33 ya da 1.4 D-4D alırsanız güzel olur.

Arkadaşlar merhaba. Eşimle birlikte kullanmak için otomatik araba bakıyorum Opel Astra 1.6 2010 model otomatik temiz bir araç buldum. Sizce alınır mı? Bütçem 650bin TL Max başka önerilere de açığım.
Merhaba
1.3 CDTI Astra h alınabilir bütçenize yakın da 150bin km altı temiz araçlar alınabilir.
1.6 atmosferik Astra J de kullanmıştım manuel di biraz sorunları var ama aşırı da çözülmeyecek şeylere değil.
Ekstra olarak 650 bin TL ye Clio 4 1.5 DCI EDC , Megan 3 1.5dci EDC bakabilirsiniz
Ya da Opel Corsa da olabilir. 1.4 benzinli otomatikler olabilir.

Toyota Yaris & Auris öneririm. Temiz sorunsuz olsun istiyorsanız japon tercih edilmeli. Hem de eşinize uygun kadın arabası. 1.33 ya da 1.4 D-4D alırsanız güzel olur.
Teşekkürler.

Merhaba.
1.3 CDTI Astra h alınabilir bütçenize yakın da 150bin km altı temiz araçlar alınabilir.
1.6 atmosferik Astra J de kullanmıştım manuel di biraz sorunları var ama aşırı da çözülmeyecek şeylere değil.
Ekstra olarak 650 bin TL'ye Clio 4 1.5 dCi edc, megan 3 1.5dCi edc bakabilirsiniz.

Teşekkürler bakacağım.

Merhaba.
Ekstra olarak 650 bin TL'ye Clio 4 1.5 dCi EDC, Megan 3 1.5dCi EDC bakabilirsiniz.

1.4 Twinport mu düz 1.4 mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı