anontakilcam Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 45 Makaleler 1 17 Mayıs 2021 #11 batuhandivrik dedi: Aklımda CM CK530 almak vardı ama indirimi bitmiş 780 TL olmuş en ucuz da 730'a buldum bilemedim alsam mı diye. Genişletmek için tıkla... Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz, 2 haftaya kadar tekrar indirime girer diye düşünüyorum sık sık indirime giriyor çünkü bu ürünler.
batuhandivrik dedi: Aklımda CM CK530 almak vardı ama indirimi bitmiş 780 TL olmuş en ucuz da 730'a buldum bilemedim alsam mı diye. Genişletmek için tıkla... Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz, 2 haftaya kadar tekrar indirime girer diye düşünüyorum sık sık indirime giriyor çünkü bu ürünler.
B batuhandivrik Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 456 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #12 anontakilcam dedi: Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz, 2 haftaya kadar tekrar indirime girer diye düşünüyorum sık sık indirime giriyor çünkü bu ürünler. Genişletmek için tıkla... Razer blackwidow v3 tkl aldım. 450 tl verdim hyperx tuş takımı takılı süper gerçekten.
anontakilcam dedi: Aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz, 2 haftaya kadar tekrar indirime girer diye düşünüyorum sık sık indirime giriyor çünkü bu ürünler. Genişletmek için tıkla... Razer blackwidow v3 tkl aldım. 450 tl verdim hyperx tuş takımı takılı süper gerçekten.