Güzel kardeşim adam 500 tl ' ye önerin demiş . Ben 750 ti dedim sen başka bir şey dedin . Üstelik neye göre bunu dedin demişsin . Recep Baltaş , 750 ti ile düşük bütçeli sistem toplamıştı . GTA 5 tede gayet başarılıydı o yüzden dedim . Üstelik 600 - 650 TL demiş adam novada senin kart 782 TL şuan . İllede 750 ti diye tabiki üstelemiyorum senin önerin daha iyi bir kart ama maddiyatda işin içine giriyor bu noktada .
Yani 4 çekirdek isteyen oyunlarda yalandan 4 çekirdekli diye oynanabiliyor,hmm ama cidden baya benchmark baktım 4160 ile 4460 arasında baya fark vardı 10 fps filan oyunlarda.
Aynen bu strateji olmasa g3258 i düşünemiyorum yani baya bi kullanımda olurdu,benim sorum 4 mantıksal çekirdek olayı ile oyunlardaki sıkıntı olayı ama bu konuyu açığa kavuşturdum teşekkürler.
Yani 4 çekirdek isteyen oyunlarda yalandan 4 çekirdekli diye oynanabiliyor,hmm ama cidden baya benchmark baktım 4160 ile 4460 arasında baya fark vardı 10 fps filan oyunlarda.
10 FPS derken ? Hangi oyun ? Ne tarz bi benchmark ? Oyun online mı ? Kullanılan kartın markası ? Havadan sudan 10 fps yalandan 4 çekirdek bu şeylerle gelmeyin buraya az araştırın.