600 650 TL'ye ekran kartı

Güzel kardeşim adam 500 tl ' ye önerin demiş . Ben 750 ti dedim sen başka bir şey dedin . Üstelik neye göre bunu dedin demişsin . Recep Baltaş , 750 ti ile düşük bütçeli sistem toplamıştı . GTA 5 tede gayet başarılıydı o yüzden dedim . Üstelik 600 - 650 TL demiş adam novada senin kart 782 TL şuan . İllede 750 ti diye tabiki üstelemiyorum senin önerin daha iyi bir kart ama maddiyatda işin içine giriyor bu noktada .

4160 4 çekirdek olarak oyunlarda gayet yeterlidir. Bütçe varsa tabiki 4460 alınması daha iyi olur.
Yani 4 çekirdek isteyen oyunlarda yalandan 4 çekirdekli diye oynanabiliyor,hmm ama cidden baya benchmark baktım 4160 ile 4460 arasında baya fark vardı 10 fps filan oyunlarda.

Yani 4 çekirdek isteyen oyunlarda yalandan 4 çekirdekli diye oynanabiliyor,hmm ama cidden baya benchmark baktım 4160 ile 4460 arasında baya fark vardı 10 fps filan oyunlarda.
10 FPS derken ? Hangi oyun ? Ne tarz bi benchmark ? Oyun online mı ? Kullanılan kartın markası ? Havadan sudan 10 fps yalandan 4 çekirdek bu şeylerle gelmeyin buraya az araştırın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı