600 - 700 bin TL'ye araç önerisi

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Arkadaşlar, Peugeot Bipper 1.4 HDi aracımız var. Performansı nedeniyle satıp üstüne koyup yükseltmek istiyoruz.

Aklımda Astra H Essentia Konfor 1.6 vardı ama kronikleri çokmuş. Araç 115 HP, 155 tork.

Bu yüzden ondan vazgeçtim. Araç önerisi yapabilir misiniz? Kroniği az, üzmeyecek ve basınca da gidecek dizel ya da benzinli fark etmez. Hatchback olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Peugeot Bipper 1.4 HDi aracımız var. Performansı nedeniyle satıp üstüne koyup yükseltmek istiyoruz.

Aklımda Astra H Essentia Konfor 1.6 vardı ama kronikleri çokmuş. Araç 115 HP, 155 tork.

Bu yüzden ondan vazgeçtim. Araç önerisi yapabilir misiniz? Kroniği az, üzmeyecek ve basınca da gidecek dizel ya da benzinli fark etmez. Hatchback olursa iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

17 yeni kasa fiestalar iyi. Basınca gidiyor. Triger yağın içinde ama bakımını yaparsan sorun olmaz. 100bg 170nm 700 800e bulursun. Basınca gitmez ama Focuslar da iyidir dizel.

Focus 3 hatchback ama bi stage 1 daha tatlı olur ben kullanıyorum merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı