Hocam birçok kullanan insan da tanıyorum, memnun insanlar.Yanlışın var. Bu şey gibi, ben Gamepower kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım alınır.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam birçok kullanan insan da tanıyorum, memnun insanlar.Yanlışın var. Bu şey gibi, ben Gamepower kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım alınır.
Hocam mouse ile ilgili sorun yaşayan çok fazla insan var siz şanslı çıkmışsınız diye sorunsuz bir model olmaktan çıkmaz.
600 700 TL arası mouse önerileri açığım. Az miktarda aşabilir bütçeyi.
Lod sorunlu.Hocam Rival 3 alın geçin gayet de kaliteli incelemelerini izleyebilirsiniz F/P hafif bir mouse.
Rival 3 ile Prime Plus aynı fiyatta, onun Prime Plus tercih edeceğim büyük ihtimal.Hocam Rival 3 alın geçin gayet de kaliteli incelemelerini izleyebilirsiniz F/P hafif bir mouse.
Prime Plus da olabilir hocam o mouse da gayet kaliteli.Rival 3 ile Prime Plus aynı fiyatta onun Prime Plus tercih etvem büyük ihtimal.
Sağ olun.Yazabilirsin buraya.Rehber: Her bütçeye göre fare önerisi
Konu basit. Her bütçeye göre en iyi olan fareleri önereceğim. Kablolu mouse önerileri (500-2500 TL) Tutuşunuz palm ise ve eliniz 17 cm üstü ise ve (500-700 TL) SS PRİME Mouse boyut Bu bütçeye claw-fingertip küçük bir mouse yok maalesef. Tutuşunuz claw-fingertip ise ve eliniz 17 cm ve altı ise...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.