600-700 TL mouse önerisi

Bütçe
700
Logitech G102.

Yiğit neden herkse dislike atıyorsun öğrenebilir miyiz?

Logitech G102.

Yiğit neden herkse dislike atıyorsun öğrenebilir miyiz?

Dislike atanlar sebebini açıklar mısınız?
Diğerleride öğrenmiş olur hani biz bilmiyor siz bizden bin kat daha iyi biliyorsunuz ya anlatın gelip gidip dislike atmayın insanları yanlış yönlendirmeyi attığım mouse un bir kötü yanını söyleyebilir misin rica ediyorum.

Son düzenleme:

Şuna da bir bak istersen uzun süredir kullanıyorum tutuşu çok rahat.

Sizin tutuşunuza uyuyor diye herkese olmuyor yalnız.

Bu konu neden hala kapatılmamış anlamadım. Konu allak bullak olmuş. Hiçbir şey anlaşılmıyor zaten. 900TL butceye kadar tutuş ve el büyüklüğüne bağlı olarak SS Prime, Razer Cobra ve Model O var. Onun dışındaki tercihler ya kronik sorunlu ya da teknik anlamda daha kötü.
Pulsefire Raid var ancak mouse gerçekten çok ağır ve gecikmesi çok fazla.
Bütçe biraz daha çıkarsa Haste 2 var onun da kronik sorunu var diyor @belirsizz .

Özetleyecek olursak eline uygunsa Razer Cobra tercih ederim diğerleri yerine. Ben de yakın zamanda Model O'm bozulması sonucu Cobra alacagim.
2. elden sıfır ürünler baya uygun oluyor. Normalde 2 mouseta 600-700 falandı ancak baya artmış fiyatlari.

@Aodien_yiğit hocam neden her yorumuna dislike atmışsınız normal açıklama yapabilirdiiniz yani gayet de iyi bir mouse inclemelerini aldığı puanlara bakabilirsiniz.

Bu konuları hala yaşıyor muyuz gerçekten? :D En başından beri boşuna mı anlatıyoruz yoksa ekonomi yüzünden seviyeler mi şaştı.
G203-Rival 3 gibi mouselar giriş seviye, en alt oyuncu mouseları.
Model O-SS Prime gibi mouselar orta seviye-orta seviye altı gayet ortalama bir kullanıcının memnun olabileceği mouselar.
Razer Cobra'dan bahsetmiyorum çünkü kablosunu paracord olarak beğenmiyorum ve sensör olarak giriş seviye bir sensöre sahip.

Burada shape'den başka teknik özellikler de var. Eli uysa bile switch sesinden, kaymasından, kablo esnekliğinin kötü olmasından beğenmeyebilir. İlla eli uyuyor diye düşük seviye mouse, illa eli uymayıpta iyi özelliklere sahip diye de daha üst seviye mouse önerilmez.

4 yıl Razer Deathadder kullandım(hala kullanımda), şimdi ayrıyeten laptop içinde Steelseries Rival 3 aldım, sapasağlam mause ne coil whine var ne de lod sorunu var, tıklama sorunu da yok. Çok memnunum, bu fiyata daha iyisi yok. Tasarım da sade.

4 yıl Razer DeathAdder kullandım(hala kullanımda), şimdi ayrıyeten laptop içinde SteelSeries Rival 3 aldım, sapasağlam mouse ne coil whine var ne de lod sorunu var, tıklama sorunu da yok. Çok memnunum, bu fiyata daha iyisi yok. Tasarım da sade.

Ya gitmişsin benim yoruma beğenmeme atmıştın o mousenjin kronk sorunu o bende de 2 yıl sonra yapmaya başladı bu bilinen bir şey zaten görürüz 2 yıl sonra.

Konu allak bullak olmuş. Yemin ediyorum ben ömrümde bir konuda bu kadar çok saçma öneri, cahil insan görmedim ya.
Düz prime al geç kardeşim.
Prime Plus şans işi, cızırtı olabilirde, olmayabilirde, kulak tırmalaybilirde.
Razer cobra konu sahibinin eline ve tutuşuna göre küçük kalıyor.
Model O'nun kronik bir sorununu hatırlamıyorum.
Hele o, bu bütçede Logitech ile Rival 3 önerenler...🙃 Deathadder essentienal önerenleri saymıyorum bile.
Ya arkadaşlar siz anlamıyor musunuz? Sizde sorun çıkmadı diye kimseye çıkmayacak mı? Sen 20 sayfa makale açsanda, bunu savunsanda malın kalitesi belli. Sorun yaşayan var mı, var. Konu sahibinin aldığı mouse sorunlu çıktığı zaman, onun iadesiyle sen mi uğraşacaksın? Konu sahibinin çalınan değerli zamanının hesabını kim verecek? Yahu kanıt olarak konular, "GERÇEK İNSAN ELEŞTİRİLERİ" sunuyoruz, adam hâlâ "AgA BuGa BeNDe SorUN ÇıkMadIysa KiMSe dE ÇıkmAZ O KadAr" diyor. Pes vallahi.
Yalvarıyorum konu da kapatılsın zaten konu sahibi cevap ta yazmıyor başka konuda.
İyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı