600 - 700 TL Tablet Önerileri

brod12

Kilopat
Katılım
20 Mayıs 2013
Mesajlar
135
Merhaba arkadaşlar. Ben 7" üzeri bir tablet almak istiyorum. Çoğunlukla film, müzik ve internet için kullanmayı düşünüyorum. IPS ve mat ekran istiyorum ekranda kendimi izlemek istemiyorum ama var mı pek bilgim yok. OTG özelliği ve micro SD kart yuvasıda olursa güzel olur. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Önerin için teşekkürler. Peki Cihazda OTG özelliği bulunuyormu.(OTG özelliği olup olmaması yazılımla ilgili heralde) Arkadaşın önerisini katılanlar beğenirse sevinirim. Katılmıyanlarında öneri ve yorumlarını bekliyorum.
 
LG G Pad 8.3 Gördüm sitelerde gezerken inceleme videolarını ve yazılarını okudum. Bana fena gelmedi aralık ayında geleceğini söylemişler ama daha yok piyasada heral. Bu konu hakkında bilginiz var mı arkadaşlar? Türkiye ye gelmiyecek mi? Yoksa iptal mi ettiler?
 
Arkadaşlar konuda bahsi geçen tabletler hakkında yorumu veya başka tablet önerisi olan yok mu ?

VATAN COMPUTER - SAMSUNG - T310 GALAXY TAB 3 1.5GHZ

Vatan da 600 TL fiyat vermiş. Bu tableti almayı düşünüyorum. Öneri ve yorumlarınzı bekliyorum.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar yok mu bu tablet ile ilgili bir bilginiz. Vatan Bilgisayarın kampanyasını kaçırasım yok ama daha sonra keşke bunu almayıp şunu alsaydım demek istemiyorum. Varsa buna alternatif yazarsanız sevinirim.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar 98 kişi içinde bu konu ile ilgili fikri olan yokmu yha :) Vatan 600 TL sipariş verdim ama daha para yatırmadım 24 saat içinde yatırmassam sipariş iptal olucak. Almamı tavsiye ediyormusunuz yada bu tabletin daha iyi alternatifleri varmı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı