Eğer Razer Viper 8K almayı düşünürsen polling Rate'in değişebilir olduğunu blurbusters forumunda okumuştum. Genel olarak Viper serisi öneriliyor, el boyutun hakkında çok bilgim olmadığı için kesin konuşmayacağım fakat Viper'ı çok sevebilirsin. Onun dışında Cooler Master MM710/MM711 almayı düşünürsen şansına sorunlu bir kopya gelebilir. Endgame Gear XM1'i önerebilirim, ne kadar scroll Wheel'in pozisyonu bana biraz önde gibi gelsede Reddit'te sağlamlığını kanıtlamış mouselardan biridir. Zowie hakkında konuşmayacağım, kesin Zowie mouse hakkında bilgi edinmişsindir. El boyutlarını bilseydim daha iyi öneriler yapabilirdim fakat son dönemin en tutulan mouseları bunlar. Eğer benim kullandığım Mouse'u merak ediyorsan Viper mini kullanıyorum. Yakın dönemde ise mouse tutuşunu destekleyecek grip tapeleri almayı planlıyorum. Grip tapeler AliExpress'de 60 TL civarına bulunabiliyor. Eğer kablolu bir mouse alacaksan kesinlikle paracord cable kullanmanı öneririm, Reddit'te "mouse modding" başlığı altında bir sürü paracord cable değişimi yapıldığını görebilirsin.