600-700 TL'ye gamepad önerisi

Kadıköy'den geçerken bir Elektronik dükkanından 270 tl ye bir gamepad aldım fişek her akşam TEKKEN oynuyorum. :)
Peki arkadaşta aynı şekilde Kadıköy'den geçerken bir elektronik dukkanina girip 270TL'ye ayni urunu neye göre bulacak cok merak ettim. Dandik ve fason oldugunu saymiyorum bile.

Ben galiba bunun kablosuz versiyonunu alacağım. 900 TL ama yapacak birşey yok. Aslında Gamesir Nova Lite sipariş etmiştim fakat adres kısmına herşeyi doğru yazıp il kısmında çok farklı bir ili seçmişim. Bunu iade edeceğim tabi fakat büyük ihtimal 1 ay falan sürecek o yüzden başka sipariş etmeye karar verdim.

Peki arkadaşta aynı şekilde Kadıköy'den geçerken bir elektronik dukkanina girip 270TL'ye ayni urunu neye göre bulacak cok merak ettim. Dandik ve fason oldugunu saymiyorum bile.
CarbooN diye markası var joystick'leri falanda var yani 6 ay civarı oldu hala kullanıyorum. Takılma, basmama gibi sorunlar yaşamadım. Al diye üstelemiyorum sadece aldığım ve deneyimlediğim üründen memnun kaldığım şeyi söyledim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı