600-700 TL'ye i7 4790K sisteme anakart önerisi

Tamam Nvidia hiç kullanmadım ama güvenemiyorum biraz da. Bahsettiğin GTX 970, 256 bit bu bir sorun yaşatır mı? Kullanan arkadaşlar bu karttan memnunlar mı? MSI mı ASUS mu daha iyi o kartın performansında?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanan arkadaşlardan şuana kadar bir şikayet duymadık. 256 bit olmasına takılmayın yeni nesil ve gtx780'i ve r9 290'ı geçen bi ekran kartı.
Ayrıca bu videoyu izleyerek fikir sahibi olabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Msi gaming 5 ve intel i5 4690k ikilisini kullanıyorum. Sistemimi toplayalı 2 ay oldu ve hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Gönlünüz rahat olsun tavsiye edilen bir anakart ve işlemci önerdim size.
Bu arada maksimum bütçenizi söyleyebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz isterse extreme serisi olsun, bir oyun açtığınızda bütün yük grafiklere yani ekran kartına binecektir, bu yüzden limitinize göre işlemciden kısıp ekran kartına bütçe ayırmak çok daha mantıklı olacak.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hala toplam bütçeyi söylemedin dostum. Bu arada Cooler Master Haf 912 Advance de düşünebilirsiniz. Yan kapağı pencereli olan versiyonu, aralarında 50TL kadar bir fark var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı