600₺ Gaming kulaklık önerisi

xXenom

Kilopat
Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
1.725
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle kafamı kurcalayan bir konudan bahsedeyim. Mikrofonlu kulaklığımı jak girişine takınca mikrofonunu kullanamıyorum. Bunun için ara kablo kullanıyorum. Ara kablo ses kalitesini bayağı düşürüyor haliyle. Alacağım kulaklığın hem mikrofon hem jak girişi mi olması gerekiyor yoksa kendi ses kartı olsa tek jak girişiyle işimi görür mü?
Ikinci olarak 7.1 ses teknolojisi ne kadar önemli. Bildiğim kadarıyla üç boyutlu sesi daha gelişmiş olarak veriyor yükseklik algısı daha iyi. Corsair HS35 kulaklığında 7.1 yok HS60'ta var. Arada 300₺ fark var. Böyle bir fark vermeye değer mi?
Ergonomi de benim için çok önemli. Dışarıda saatlerce kulaklıkla gezdiğim oluyor. Bu nedenle kulakları ve kafayı ağrıtmaması ve iyi oturması iyi olur. Denemeden kulaklığın rahatlığını bilemeyeceğim için uzun süreli kullanmış olduğunuz kulaklıkları bu açıdan da burada değerlendirin lütfen.
Son olarak yüksek sesle şarkıdaki her enstrümanı duyarak müzik dinlemeyi seviyorum. Yüksek desibellerde güzel performans gösteren bir kulaklık arıyorum. Corsair'in HS serisi mikrofonu çıkabildiği için dışarıda da rahatlıkla kullanılabiliyor. Bu tarz bir özellik benim için çok iyi olur. Bu şekilde önerebileceğiniz güzel kulaklıklar varsa önerilerinizi bekliyorum. Bütçede 200₺'ya kadar esneme yapabilirim.
Bir baktım da ne çok şey istiyormuşum :D. Neyse yardımcı olursanız çok minnettar olacağım. İyi forumlar.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı