600 Mbps internette GeForce NOW kasıyor

Kertaumaka

Hectopat
Gerçektende kasıyor cihazım M3 MacBook Air cihazla alakalı hiçbir sorun yok fakat şaka gibi GeForce NOW'da kasıyor. Speedtest'te 600 Mbps çıkıyor, GeForce NOW'da oynama uygun gözüküyor. Oyuna giriyorum Counter-Strike 2 oyun donuyor. Adamla karşılaşıyorum donuyor. Oynanmıyor FPS oyunu.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2024-06-04 21.53.58.png
    Ekran Resmi 2024-06-04 21.53.58.png
    120,5 KB · Görüntüleme: 59
Gerçektende kasıyor cihazım M3 MacBook Air cihazla alakalı hiçbir sorun yok fakat şaka gibi GeForce NOW'da kasıyor. Speedtest'te 600 Mbps çıkıyor, GeForce NOW'da oynama uygun gözüküyor. Oyuna giriyorum Counter-Strike 2 oyun donuyor. Adamla karşılaşıyorum donuyor. Oynanmıyor FPS oyunu.

CTRL-n basınca kaç kaç internet gözüküyor GFN de

İlk önce sorunun internetinde olup olmadığını anlaman gerekiyor başka oyunlarda bu gibi sorunlar yaşıyormusun? Geforce NOW'da genellikle internet kaynaklı drop olmaz görüntü pixelleşir görüntü takılıyor mu yoksa pixelleşiyor mu? ve muhtemelen paket kaybı sorunu yaşıyorsun ethernet ile bağlanmıyorsan ethernet kablosu kullan eğer ethernet kullandığında bile böyleyse GFN ayarlarından internet hızını mümkünse 55-65 gibi değerlere sabitle eğer modemin bunu destekliyorsa onunla da aynı şekilde internetini sabitle QoS ayarı olarak geçer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı