Rampage Drop Plus'un mikrofonunda dip ses gelmeye başladıktan sonra değişim yapmak yerine harici mikrofon almanın daha mantıklı olacağını düşündüm ve kullanmadığım direksiyon setimi satılığa koydum. 600₺-650₺ civarına güzel bir mikrofon varsa önerebilir misiniz? Sesi 1 metreden alabilsin ve Twitch yayınları için uygun olsun tek kriter budur. Ek olarak ses kartım kötü B450M-A PRO Max'in ses kartı var.
Fifine K669b Profesyonel Stüdyo Kayıt Mikrofonu, Youtuber - Podcast - Skype- Oyuncu Mikrofonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Aliexpress'ten daha ucuza getirttirebilirsin. Ayrıca bu mikrofonda ses kartına gerek yok diye hatırlıyorum zira jak girişi ile değil, USB ile bağlantısı vardı sanırsam.
Uzaktan almak istiyorsan Webcam bak derim. Kendim C310 kullanıyorum gayet iyi, ayrıca RTX Voice ile değişik sesleri de engelleyebiliyorum. Normal mikrofonlar yakın kullanım için, 1 metreden sesin anlaşılsın diye "gain"i yükseltirsen cızırtı alman çok olası 2000TL bile olsa.
Rampage Drop Plus'un mikrofonunda dip ses gelmeye başladıktan sonra değişim yapmak yerine harici mikrofon almanın daha mantıklı olacağını düşündüm ve kullanmadığım direksiyon setimi satılığa koydum. 600₺-650₺ civarına güzel bir mikrofon varsa önerebilir misiniz? Sesi 1 metreden alabilsin ve Twitch yayınları için uygun olsun tek kriter budur. Ek olarak ses kartım kötü B450M-A PRO Max'in ses kartı var.
Aliexpress'ten daha ucuza getirttirebilirsin. Ayrıca bu mikrofonda ses kartına gerek yok diye hatırlıyorum zira jak girişi ile değil, USB ile bağlantısı vardı sanırsam.
Direkt USB ile bağlayıp kullanılabiliyor. T669B modeli boom arm, mic stand, shock mount vr pop filter gibi aksesuarlarla geliyor, daha iyi bir seçim olabilir. Mikrofon kısımları aynı.